Cele mai citite
 


Sorin Oprescu este nemulţumit de situaţia precară în care se află Institutul Cantacuzino
sâmbătă, 19 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general Sorin Oprescu este de părere că ar trebui făcută ordine, "în sensul bun al cuvântului", pentru a se reuşi eliminarea unor situaţii de genul celei întâlnite la Institutul Cantacuzino, unicul producător de vaccinuri din ţară.
"Noi aşa ne dăm cu stângul în dreptul. Încă de pe vremea când eram eu senator, tot auzeam şi vedeam băieţi deştepţi "din ăştia", care încercau să închidă linia de vaccinuri, că noi nu avem dreptul să avem nimic, nici vaccinuri, nici pastile, nimic. Noi trebuie să cumpărăm totdeauna din afară. De ce Dumnezeu trebuie să facem asta? Pentru ca să aud, aşa cum aud de 11 ani acelaşi lucru: "Aveţi datorii la noi domnule prim-ministru, 700-800-un miliard", a comentat primarul general, prezent vineri la aniversarea a 50 de ani de activitate a Fabricii Zentiva România.
Primarul general a continuat pe aceeaşi temă, menţionând că practic producătorii de medicamente şi distribuitorii au ţinut sistemul sanitar în privinţa medicamentelor, pentru că datoriile se rostogoleau an de an.
"Dacă reuşim să fim deştepţi să facem ordine şi aici, în sensul bun al cuvântului, atunci e bine", a spus Oprescu. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu: Este o perioadă foarte grea pentru sistemul sanitar Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a subliniat joi, în cadrul reuniunii E-Health pentru sănătatea populaţiei României, că este o perioadă foarte grea pentru sistemul sanitar.
Oprescu: Nu cumpărăm medicamente, ţinem spitalul în picioare şi zidurile care nu au mai fost făcute de ani Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a respins joi, la bilanţul celor patru ani de mandat, acuzaţia privind achiziţiile de medicamente.
Sorin Oprescu: Medicii care condiţionează actul medical de primirea de bani reprezintă partea întunecată a sistemului Medicii care condiţionează actul medical de primirea de bani de la pacienţi reprezintă "partea întunecată" a sistemului medical din România, a declarat, marţi, primarul general Sorin Oprescu, la lansarea de către Facultatea de Sociologie a SNSPA a unui studiu privind starea de sănătatea a bucureştenilor...
Sorin Oprescu: Condiţia medicului a ajuns în ţară într-o poziţie suburbană Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat marţi că în România condiţia medicului a ajuns într-o "poziţie suburbană", iar foarte mulţi dintre aceştia pleacă la muncă în afara ţării "sub formă unei migrări economice".
Oprescu: Voi încerca să sprijin sistemul sanitar ca să nu mai îndrăznească nimeni să arunce cu 'zoaie' în activitatea doctorilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri că va încerca din toate puterile să sprijine sistemul sanitar ca să nu mai îndrăznească nimeni să arunce cu "zoaie" în activitatea doctorilor.
Oprescu vrea să reînfiinţeze cel puţin şase ambulatorii de sector Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, vrea să reînfiinţeze cel puţin şase ambulatorii de sector destinate în special celor care apelează la sistemul de sănătate public, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei emis vineri.