Cele mai citite
 


Teleorman: Bugetul Consiliului Judeţean a fost rectificat
sâmbătă, 19 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri într-o şedinţă rectificarea bugetului propriu, 425.000 de lei fiind alocaţi din fondul de rezervă al instituţiei pentru acoperirea cheltuielilor pe toată durata de funcţionare a Biroului Electoral Judeţean.
De asemenea, din fondul de rezervă bugetară s-au repartizat 45.000 de lei pentru conservarea şi paza Centrului de Sănătate "Regele Carol I" Deparaţi, a cărui activitate a fost suspendată, o altă sumă de 18.000 de lei alocându-se pentru asigurarea unor comunicaţii optime cu echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
În aceeaşi şedinţă s-au aprobat bugetele de venituri şi cheltuieli pentru anul 2012 la Spitalul de Psihiatrie Poroschia, Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede şi Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci, unităţi al căror management a fost preluat din luna iulie 2010 de CJ.
Consilierii judeţeni au aprobat, de asemenea, organigrama şi statul de funcţii la mai multe instituţii din subordine, cum sunt Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, Biblioteca Judeţeană 'Marin Preda', Serviciul Informatic şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.
Teleorman: Bugetele pentru spitalele preluate de CJ, aprobate Bugetele de venituri şi cheltuieli distincte pentru sumele alocate în perioada 9 noiembrie - 31 decembrie 2010 de la bugetul statului, prin Ministerul Sănătăţii (MS), spitalelor preluate în vara acestui an de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman au fost aprobate marţi, într-o şedinţă extraordinară.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.