Cele mai citite
 


Actorul Iurie Darie a fost operat
marţi, 22 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actorul Iurie Darie a fost operat, luni, iar în prezent se află în salon şi este bine, a declarat dr. Alexandru Bica, purtător de cuvânt al Spitalului "Bagdasar Arseni".
El a explicat că actorului i s-a făcut un drenaj pentru a se elimina lichidul care era în surplus la creier. Acest lucru era absolut necesar de făcut pentru că surplusul ar fi putut să-i provoace neplăceri, a arătat dr. Alexandru Bica.
Actorul Iurie Darie este încă sub anestezie şi va rămâne internat în spital.
"Nu a putut fi operat mai devreme din cauza unei infecţii urinare care a trebuit tratată", a mai spus medicul. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Actorul Iurie Darie va fi externat de la Spitalul Bagdasar Arseni Actorul Iurie Darie urmează să fie externat joi de la Spitalul Bagdasar Arseni, a declarat, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, dr. Anca Buliman.
Bacteria E.coli poate provoca infecţii urinare (studiu) Bacteria intestinală E.coli poate ajunge prin uretră până la vezică şi provoca infecţii urinare ''dureroase", potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetători de la Universitatea din Basel (Elveţia) şi publicat de revista Nature Communications, relatează EFE.
Baschet: Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier Baschetbalistul american Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul de urgenţă Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier, o leziune frontală cu un hematom constituit şi alte două-trei în evoluţie, dar care nu se ştia cum vor evolua, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Alexandru Bica, purtătorul de cuvânt...
Premieră la Spitalul Bagdasar: implantare de electrozi în creier pentru studiul şi tratamentul epilepsiei O intervenţie complexă de implantare a şapte electrozi intracerebrali, având ca scop identificarea exactă a locului în care se află focarul epileptic şi extragerea acestuia, a fost efectuată, în premieră, miercuri, la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală.
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Tratamente naturiste pentru infecţii urinare Infecţiile urinare sunt printre cele mai întâlnite afecţiuni atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor.