Cele mai citite
 


Botoşani: O femeie a murit înainte de a naşte
marţi, 22 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 33 de ani din comuna Curteşti din judeţul Botoşani a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', unde a fost internată pentru a naşte, a declarat, luni, directorul adjunct al spitalului, medicul Mihaela Miler.
Potrivit acesteia, femeia era însărcinată în luna a noua şi era internată în Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Duminică, la un moment dat, tinerei mămici i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit, decedând pe loc. Medicii au supus-o unei intervenţii chirurgicale pentru a salva copilul. Ei au reuşit, astfel, să salveze fetiţa acesteia, care cântăreşte 3.200 de grame.
Potrivit medicilor, femeia se afla la a doua sarcină şi nu figura în evidenţele lor cu vreo afecţiune. Ei presupun că tânara ar fi suferit o embolie pulmonară.
Cauza decesului urmează a fi stabilită în urma unei necropsii. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: O femeie a stat timp de o lună cu fătul mort în abdomen Botoşani, 19 iun/ Agerpres/- O femeie de 38 de ani din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani, a suferit două intervenţii chirurgicale după ce timp de peste o lună a păstrat în abdomen un făt mort, a declarat, joi, directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Mihaela Miler.
Botoşani: Cinci lei - coplata la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, 3 apr/ Agerpres/- Consiliul de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a stabilit, miercuri, ca modalitate de coplată a serviciilor medicale, taxa de externare din spital la nivelul sumei de cinci lei, a declarat directorul de îngrijiri al unităţii medicale, Ioan...
Botoşani: Sală de operaţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, inundată din cauza unei avarii la o conductă Botoşani, 6 dec/ Agerpres/- O sală de operaţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost inundată, ca urmare a unei avarii la reţeaua de apă caldă, a declarat, marţi, directorul medical al unităţii, Angela Ţurcanu. Potrivit acesteia, inundaţia a fost generată de spargerea unui...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Anchetă la maternitate, după un presupus caz de malpraxis Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineaţă, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secţia de obstetrică şi ginecologie.
Botoşani: Grevă de avertisment în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Peste 1.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani participă, miercuri, la o grevă de avertisment în semn de protest faţă de inechităţile din sistemul sanitar, a declarat, pentru AGERPRES, liderul sindical din spital, Lia Temciuc.