Cele mai citite
 


Doi medici din Arad, trimişi în judecată pentru mită
marţi, 22 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi medici din Arad au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad sub acuzaţia că au cerut mită de la o pacientă pentru o naştere prin cezariană.
Potrivit unui comunicat al Parchetului General, pe 3 aprilie, Sergiu Poiată, în calitate de medic specialist obstetrică-ginecologie, i-a pretins pacientei suma de 1.400 lei, bani ce urmau să fie distribuiţi echipei medicale, care asigura intervenţia de specialitate prin cezariană.
Din acea sumă, Sergiu Poiată a reţinut 1.000 de lei, iar 400 de lei i-au revenit lui Arion Ghenadie (medic anestezist).
Dosarul se va judeca la Tribunalul Arad. AGERPRES/(AS - Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Doi medici din Ineu au fost trimişi în judecată pentru luare de mită Doi medici de la Spitalul Orăşenesc din Ineu au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Prahova: Fostul şef al Secţiei de Ginecologie a Spitalului Câmpina, trimis în judecată pentru mită şi avorturi ilegale Fostul şef al Secţiei Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Municipal Câmpina, medicul Ion Nica, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, fiind acuzat de luare de mită, primire de foloase necuvenite, provocarea ilegală a avortului şi fals intelectual...
Doi medici psihiatri din Piteşti, trimişi în judecată pentru luare de mită Doi medici psihiatri din Piteşti, Valerian Azamfire şi Eli Morman, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului General pentru luare de mită, fiind acuzaţi că au cerut bani de la sute de pacienţi, în schimbul eliberării de documente medicale fictive pentru încadrarea în grad de invaliditate...
Şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, trimisă în judecată în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Podea, şef al Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş", a fost trimisă în judecată de Parchetul General, în stare de arest preventiv, în dosarul testărilor ilegale de medicamente.
DNA: Medic şi asistent medical din Bihor, trimişi în judecată pentru luare şi dare de mită Un medic şi un asistent medical din Bihor au fost trimişi în judecată de procurorii DNA Oradea într-un dosar privind infracţiuni de luare şi dare de mită în legătură cu emiterea unor decizii medicale.
Medic ortoped din Timişoara, trimis în judecată pentru luare de mită Ecaterina Iconia Borza, medic ortoped din Timişoara, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, sub acuzaţia că a primit mită de la un pacient.