Cele mai citite
 


Medical Partners, prima aplicaţie pentru smartphone din domeniul asigurărilor private de sănătate din România
marţi, 22 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prima aplicaţie de smartphone din domeniul asigurărilor private de sănătate a fost lansată, recent, de MediHelp International, cel mai important broker de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, prezent în România din anul 1999, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis, luni, Agerpres.
Medical Partners, noua aplicaţie, este disponibilă gratuit în App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPod Touch şi iPad, indiferent dacă sunt sau nu clienţi ai MediHelp.
Potrivit sursei citate, prin intermediul aplicaţiei poate fi căutat cel mai apropiat spital faţă de locaţia în care se află utilizatorul de smartphone, oriunde în lume. În plus, programul conţine un ghid de prim ajutor ce poate fi consultat în caz de urgenţe. Astfel, prin simpla deschidere a meniului, utilizatorul va găsi o listă de posibile simptome, iar în urma selecţiei unuia dintre acestea, vor fi afişate o serie de instrucţiuni şi sfaturi utile în caz de pericol.
O altă caracteristică importantă a Medical Partners este că permite utilizatorilor să găsească toţi partenerii MediHelp din întreaga lume în cazul în care au nevoie de un consult medical.
Totodată, cei care îşi doresc să cumpere o asigurare privată de sănătate pot accesa meniul Health Insurance care oferă detalii exacte despre gama de produse, sau pot apăsa pe Request a Quote, ceea ce le va oferi acces la informaţii despre planul de asigurare privată care li se potriveşte cel mai bine.
MediHelp International este cel mai important broker de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, având activitate în România din anul 1999.
Compania este manager de distribuţie al BUPA International în Ungaria, România şi Bulgaria.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campania "Zâmbeşte România": Parlamentarii au primit sfaturi de igienă orală de la copii Parlamentarii au primit sfaturi de igienă orală de la copii în cadrul campaniei "Zâmbeşte România", cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale care se marchează pe 20 martie.
Bupa şi MediHelp au semnat un nou paretneriat pentru serviciile din România, Ungaria şi Bulgaria Bupa a reînnoit contractul cu partenerul său din Europa de Est, MediHelp, companie de asigurări medicale private, parteneriatul aplicându-se pentru serviciile din România, Ungaria şi Bulgaria, au anunţat, vineri, reprezentanţi ai companiei de asigurări.
Marea Britanie: Expaţii din Ungaria, România şi Bulgaria beneficiază de asigurare medicală internaţională Expaţii britanici care trăiesc şi lucrează în Ungaria, România şi Bulgaria beneficiază acum de accesul la asistenţă medicală internaţională, datorită unui parteneriat între companiile MediHelp International şi BUPA, relatează site-ul privatehealth.co.uk în ediţia de joi.
Signal Iduna lansează în România două asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea medicală a clientului Grupul Signal Iduna, unul dintre cele mai importante conglomerate financiare din Europa, a anunţat, marţi, lansarea pe piaţa din România a două pachete de asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea stării de sănătate a clientului la încheierea contractului.
Harghita: Medici voluntari din Ungaria consultă gratuit copiii aflaţi în dificultate O echipă de medici specialişti voluntari din Ungaria, de la Serviciului Internaţional de Salvare a Copiilor, se află în Harghita, în această săptămână, pentru a oferi consultaţii gratuite copiilor aflaţi în dificultate, acţiunea devenind, în ultimii ani, tradiţională.
Dr. Victor Zota: România va fi membră a unei platforme de transplant privind marile urgenţe Coordonatorul Programului naţional de transplant, dr. Victor Zota, a anunţat joi că Spitalul Fundeni va deveni în câteva luni partener al unei platforme de transplant, prin intermediul căreia se pot asigura organe în cazul marilor urgenţe.