Cele mai citite
 


Ieşenii au 'luat cu asalt' corturile 'Caravanei Profilaxiei' dentare
miercuri, 23 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sute de persoane au venit încă de la primele ore ale dimineţii de marţi pentru a beneficia de consultaţiile gratuite şi cele peste 7.000 de produse de igienă a danturii oferite în cadrul celei de-a IV-a ediţii a 'Caravanei Profilaxiei', eveniment care este o componentă a manifestărilor dedicate Profilaxiei Generale şi Orale, care se desfăşoară în zonele urbane şi rurale din judeţ.
Peste 200 de studenţi şi 160 de medici rezidenţi oferă în cursul acestei zile consultaţii gratuite cetăţenilor care sunt interesaţi de starea lor de sănătate, în cadrul Caravanei Profilaxiei, eveniment coordonat de prof.univ.dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF 'Gr.T.Popa'.
Pe lângă consultaţii, ieşenii care vin la corturile din Parcul Teatrului 'Vasile Alecsandri', Alexandru cel Bun, Copou şi Nicolina II din Iaşi precum şi în localităţile Popeşti, Brăeşti, Dagâţa, Dobrovăţ, Gropniţa, Rediu, Miroslava şi Ciurea primesc gratuit periuţe şi paste de dinţi, precum şi apă de gură.
'(...) Colaborarea cu firmele de specialitate ce susţin în mod notabil Caravana Profilaxiei prin produse de ultimă oră în sfera igienei orale conduce la un real succes al manifestării devenite deja tradiţionale şi la un real beneficiu pentru populaţia Iaşiului', a declarat coordonatorul manifestării, prof.univ.dr. Norina Consuela Forna. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Aproape 20% din populaţia judeţului nu se spală pe dinţi, iar jumătate nu a fost la stomatolog, relevă un studiu Mai bine de jumătate din populaţia judeţului nu trece pragul medicului stomatolog, iar 19 la sută din persoane nu se spală pe dinţi, reiese dintr-un studiu prezentat miercuri de Asociaţia Societatea Română de Reabilitare Orală.
Peste 1.800 de arădeni au beneficiat de consultaţii gratuite, printr-un proiect al Facultăţii de Medicină a UVVG Arad Peste 1.800 de arădeni au beneficiat, de la începutul acestei săptămâni, timp de cinci zile, de consultaţii gratuite oferite de studenţi medicinişti, însoţiţi de cadre didactice şi medici rezidenţi, în cadrul unui proiect derulat de Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' din Arad.
Aproximativ 1500 de persoane se vor spăla simultan pe dinţi la Târgu Mureş, pentru a intra în Guinness Book Studenţii de la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor încerca, în data de 16 mai, să intre în Cartea Recordurilor prin cel mai mare număr de persoane care participă în acelaşi timp la o lecţie de igienă orală.
Iaşi: Cea de-a patra ediţie a Zilelor Profilaxiei Generale şi Orale în Moldova Cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Profilaxiei Generale şi Orale în Moldova reuneşte conferinţe ce vizează o updatare a noţiunilor de profilaxie în teritoriul medicinei dentare.
Specialişti din opt ţări vor participa în perioada 2-4 iunie la Congresul UMF 'Carol Davila' Peste 4.000 de studenţi, medici rezidenţi, specialişti, cadre universitare din România şi din alte şapte ţări vor participa în perioada 2-4 iunie la Palatul Parlamentului la cea de-a IV-a ediţie a Congresului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Studenţii de la Medicină Dentară, cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş, în cadrul UniFEST Peste 100 de studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor ţine cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş pe parcursul Festivalului Naţional Studenţesc 'UniFEST', care se derulează de luni până sâmbătă.