Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lucrările la spitalul din Baia de Aramă, finalizate
miercuri, 23 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările de reabilitare ale spitalului orăşenesc din Baia de Aramă au fost finalizate marţi, a declarat pentru AGERPRES, primarul Rafael Dunărinţu.
Potrivit sursei citate, începute în semestrul II al anului 2011 s-au executat cu fonduri proprii în valoare de aproximativ un milion de lei sumă atrasă la bugetul local din taxe, impozite, şi amenzi.
"Datorită terminării investiţiei, capacitatea unităţii spitaliceşti a crescut de la 50 la 80 de paturi. De asemenea, am reuşit să asigurăm dotările necesare investigaţiilor, diagnosticării şi tratării unor boli pentru care bolnavii trebuiau în unele cazuri să se deplaseze la spitalele din Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu sau Craiova", a precizat Dunărinţu.
Edilul oraşului Baia de Aramă a mai arătat că în perioada care urmează se vor mai primi bani pentru achiziţionare de aparatură şi echipamente medicale, astfel încât din toamna acestui an spitalul să obţină un standard european. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Circa 2,4 milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii spitalului din Baia de Aramă Lucrările de reabilitare, modernizare şi echipare a infrastructurii serviciilor de sănătate din oraşul Baia de Aramă au demarat cu fonduri europene derulate prin Programul Operaţional Regional, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 2,4 milioane lei.
Mehedinţi: S-a inaugurat un corp reabilitat al Spitalului orăşenesc din Baia de Aramă Corpul doi al spitalului din oraşul Baia de Aramă a fost inaugurat duminică, a declarat pentru AGERPRES primarul localităţii, Rafael Dunărinţu.
Mehedinţi: Bani europeni pentru modernizarea spitalului din oraşul Baia de Aramă Primăria oraşului Baia de Aramă a obţinut, joi, suma nerambursabilă de aproximativ 2,7 milioane de lei din surse europene pentru implementarea proiectului de reabilitare, modernizare, şi echipare a ambulatoriului spitalului din localitate, a declarat pentru AGERPRES primarul Rafael Dunărinţu.
Mehedinţi: Peste 6,3 milioane lei pentru decontarea serviciilor spitaliceşti Casa Asigurărilor de Sănătate (CAS) Mehedinţi a alocat, în această săptămână, unităţilor spitaliceşti din Drobeta Turnu Severin, Orşova, Vânju Mare, Baia de Aramă şi Strehaia suma de 6.359.351 lei, a declarat joi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei Radu Barbu.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.