Cele mai citite
 


Premierul Ponta înfiinţează Comitetul interministerial privind îndeplinirea obligaţiilor din acordurile internaţionale
miercuri, 23 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a semnat, luni, decizia pentru înfiinţarea Comitetului interministerial privind monitorizarea îndeplinirii obligaţiilor ce revin României din acordurile cu instituţiile financiare internaţionale, informează un comunicat al Guvernului remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, Comitetul este condus de viceprim-ministru, ministrul Finanţelor Publice, care are calitatea de preşedinte.
Din acest Comitet fac parte 14 ministere şi instituţii ale administraţiei centrale, respectiv: Ministerul Finanţelor Publice; Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri; Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii; Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei; Ministerul Sănătăţii; Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale; Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului; Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale; Ministerul Administraţiei şi Internelor; Ministerul Mediului şi Pădurilor; Ministerul Afacerilor Europene; Secretariatul General al Guvernului; Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale; Institutul Naţional de Statistică. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii implementeză un program de reducere a sării din alimente Ministerul Sănătăţii implementează un program pe cinci ani pentru reducerea sării din alimente, a declarat joi prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, în conferinţa de presă prilejuită de campania naţională "Viteza ucide ... nu numai în trafic! Controlează-ţi tensiunea arterială!".
Dragnea: Ministerul Sănătăţii nu a fost în stare să prezinte studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Bacău, că "Ministerul Sănătăţii nu a fost în stare să prezinte studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, Cluj Napoca, Iaşi şi Craiova, ale căror proiecte fuseseră avizate pentru realizare în timpul mandatului guvernului anterior".
Preşedinte regional JTI: Decizia Curţii de Justiţie a UE este inexplicabilă şi provoacă şi mai multă confuzie Reprezentanţii JTI consideră că decizia Curţii de Justiţie a Uniunii Europene referitoare la acţiunea formulată de producătorii de ţigarete împotriva Directivei tutunului este "inexplicabilă" şi ar putea determina statele membre să încalce principiul liberei circulaţii a bunurilor pe teritoriul UE.
Alianţa Pacienţilor Cronici: Ministerul Sănătăţii nu a prevăzut niciun ban pentru cele 23 de molecule noi Alianţa Pacienţilor Cronici din România a afirmat joi că ministerul Sănătăţii nu a reactualizat lista de medicamente compensate şi gratuite şi a susţinut că nu a prevăzut buget pentru un număr de 23 de molecule noi.
Comunicat de presă - Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii sprijină profesia de moaşă
Ministerul Sănătăţii condamnă practicile de influenţare a medicilor de către firmele de medicamente Ministerul Sănătăţii a condamnat marţi practicile prin care medicii pot fi influenţaţi la prescripţie de către companiile farmaceutice, în contextul în care procurorii DNA fac o anchetă într-un dosar privind fapte de corupţie în acest domeniu comise în perioada 2012 - 2015.