Cele mai citite
 


Premierul Victor Ponta l-a eliberat din funcţie pe preşedintele ANSVSA, Radu Roatiş
miercuri, 23 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a semnat, luni, decizia privind eliberarea din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Roatiş Cheţan Radu.
Tot luni, primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de numiri în funcţii.
Astfel, Florin Tunaru a fost numit vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Mihail Constantin - vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Florian Dorel Bodog - secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis AGERPRES.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat şi decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Robert Marius Cazanciuc, a funcţiei publice temporar vacante din categoria înalţilor funcţionari publici, de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe.
De asemenea, Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind aplicarea mobilităţii pentru Gheorghe Dobre din funcţia de secretar general în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în funcţia publică de inspector guvernamental, în cadrul Secretariatului General al Guvernului.
Deciziile primului-ministru intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial al României, se mai arată în comunicat. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Streinu-Cercel, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii Premierul Victor Ponta l-a înlocuit, miercuri, pe Adrian Streinu-Cercel cu Răzvan Teohari Vulcănescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.
Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurenţiu-Dănuţ Vlad - la MENCS Ioana Ursu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Laurenţiu-Dănuţ Vlad - secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Monica Emanuela Althamer, numită secretar de stat la MS; Radu Mihaiu - secretar de stat la MFE Monica Emanuela Althamer a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Radu Mihaiu, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, publicate joi în Monitorul Oficial.
Andrei Butaru - preşedinte al ANSVSA; Tudor Prisecaru - preşedinte al ANCŞI Andrei Butaru a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, potrivit unei decizii a premierului Dacian Cioloş, publicate miercuri în Monitorul Oficial.
ANSVSA primeşte de la bugetul de stat aproape 694 de milioane de lei în 2017, în creştere cu 8,73 % (proiect) Bugetul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) va fi majorat în 2017 cu 8,73%, faţă de anul precedent, până la 693,762 milioane de lei, potrivit proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2017, publicat de Ministerul Finanţelor Publice.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...