Cele mai citite
 


Silviu Prigoană acuză faptul că Sorin Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale
miercuri, 23 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că "este interzis să faci aşa ceva în campania electorală".
"Tot ce s-a întâmplat în Bucureşti în momentul de faţă, bun sau rău, s-a întâmplat pe banii noştri, ai tuturor. Nu e corect ca cineva să se folosească de campania electorală. Şi vă dau un exemplu de ieri (luni -n.r.) sau alaltăieri (duminică -n.r.) când domnul profesor doctor Sorin Oprescu a făcut o declaraţie în care a spus că o să dea pensionarilor nişte tichete valorice pentru medicamente. E interzis să faci aşa ceva în perioada electorală. Ai avut timp să faci lucrul acesta de când ai ajuns primar până acum o lună de zile sau pot să o faci foarte bine peste trei săptămâni când se termină campania electorală. Dar, să o faci în campania electorală înseamnă pentru mine un lucru inacceptabil", a declarat Silviu Prigoană.
Democrat-liberalul a continuat şi a spus că el nu acceptă ca, "cineva să-şi facă campanie din ban public, pe promisiuni ale unor decizii care pot să fie, eventual, ale consiliului general".
Sorin Oprescu a declarat luni, la inaugurarea Căminului pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti "Prof. acad. Nicolae Cajal" că bucureştenii a căror pensie nu depăşeşte valoarea de 400 lei inclusiv, din sistemul asigurărilor de stat, vor beneficia lunar de tichete sociale în valoare de 40 de lei pentru achiziţionarea de medicamente şi servicii medicale.
Potrivit datelor anunţate de edilul-şef al Capitalei, un număr de aproximativ 34.000 de bucureşteni vor putea să ridice aceste tichete sociale începând cu data de 23 mai. AGERPRES/ (A,AS-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Viceprimarul Mircea Raicu: Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată dacă primarul general, Sorin Oprescu, nu va corecta bugetul municipalităţii, aşa cum a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe 28 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Capitalei Mircea...
Sorin Oprescu: Tichete pentru bucureştenii cu pensii mici Un număr de aproximativ 34.000 de bucureşteni a căror pensie nu depăşeşte valoarea de 400 lei inclusiv, din sistemul asigurărilor de stat, vor beneficia lunar de tichete sociale în valoare de 40 de lei pentru achiziţionarea de medicamente şi servicii medicale.
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.
Videanu: Prigoană are şansă la Primăria Capitalei, Oprescu poate fi bătut cu propriile arme Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu poate fi bătut cu "propriile arme".
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Marius Savu: Primarul Oprescu ia în calcul demiterea managementului de la Giuleşti Directorul general al Administraţiei Spitalelor de la Primăria Capitalei, Marius Savu, a declarat miercuri că a avut o discuţie primarul general legată de o eventuală demitere a managementului de la Maternitatea Giuleşti.