Cele mai citite
 


Margaret Chan, realeasă la conducerea OMS
joi, 24 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Margaret Chan a fost realeasă miercuri la conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pentru un al doilea mandat, transmite AFP.
Margaret Chan, în vârstă de 65 de ani, singurul candidat, a fost reconfirmată în funcţia de director general de Adunarea Generală a OMS, care se desfăşoară la Geneva.

Fostul director pentru sănătate în guvernul din Hong Kong s-a remarcat în timpul epidemiilor de gripă H1N1 din 1997 şi de SARS din 2003.

Margaret Chan a fost aleasă pentru prima dată în fruntea acestei organizaţii a Naţiunilor Unite în 2006.

Viitorul său mandat se va încheia la 30 iunie 2017.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa H1N1: lumea a avut noroc, potrivit directorului OMS Lumea a avut 'noroc' cu prima pandemie gripală a secolului, care s-a soldat cu 18.000 de morţi de la descoperirea sa în aprilie 2009, deoarece virusul H1N1 nu a suferit mutaţii, a afirmat luni directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, Margaret Chan, informează AFP.
OMS ar putea declara sfârşitul pandemiei de gripă H1N1 (surse) Comitetul de urgenţă al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) intenţionează să se reunească marţi pentru a analiza datele disponibile în prezent şi pentru a declara sfârşitul pandemiei de gripă H1N1, informează Bloomberg News, citând două persoane care deţin informaţii credibile despre subiect.
OMS: Experţii evaluează gestionarea pandemiei de gripă H1N1 O comisie de experţi examinează începând de luni, la sediul din Geneva al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, modul în care a fost gestionată pandemia de gripă H1N1, informează AFP.
Directorul general Margaret Chan, singurul candidat la conducerea OMS din 2012 Margaret Chan, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, al cărei mandat se încheie în iunie 2012, este singurul candidat la conducerea organizaţiei după această dată, conform anunţului făcut luni, într-un comunicat, de preşedintele consiliului executiv al OMS, Rahhal El Makkaoui...
Şefa OMS recunoaşte că încă nu s-a vaccinat împotriva gripei porcine Directoarea generală Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), dr. Margaret Chan, care coordonează acţiunea mondială împotriva pandemiei de gripă H1N1, a recunoscut marţi că încă nu s-a vaccinat împotriva virusului, relatează AFP.
H1N1: Directorul general al OMS salută primele rezultate ale anchetei Geneva, 28 mar /Agerpres/ - Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Margaret Chan, a salutat luni primele rezultate prezentate de Comitetul de evaluare privind gestionarea gripei H1N1, care exonerează, în opinia sa, OMS de acuzaţiile de înţelegere secretă cu companiile farmaceutice...