Cele mai citite
 


Streinu-Cercel, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii
joi, 24 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta l-a înlocuit, miercuri, pe Adrian Streinu-Cercel cu Răzvan Teohari Vulcănescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.
Totodată, au fost eliberate din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Rodica Mioara Toth şi Balla Tullia Imola, locul lor fiind luat de Marius Alexandru Dunca şi Marcel Bogdan Pandelica. În funcţia de preşedinte al ANPC a fost numit Bogdan Cristian Nica.
La Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM) a fost numit Mihail Faca în funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat, în locul lui Abos Gabriel. A mai fost revocat vicepreşedintele ANPM, Marian Proorocu, preşedintele şi vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Gheorghe Popescu, respectiv Lorincz Csilla.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat, de asemenea, decizia privind exercitarea atribuţiilor preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu de către Gheorghe Papuc, până la numirea preşedintelui instituţiei.
Totodată, premierul a semnat numirea lui Mihai Turcanu ca preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a lui Rodin Traicu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. AGERPRES/(AS - Cătălin Alexandru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurenţiu-Dănuţ Vlad - la MENCS Ioana Ursu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Laurenţiu-Dănuţ Vlad - secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Monica Emanuela Althamer, numită secretar de stat la MS; Radu Mihaiu - secretar de stat la MFE Monica Emanuela Althamer a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Radu Mihaiu, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, publicate joi în Monitorul Oficial.
Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Sperăm să rezolvăm problema comisiilor de specialitate în maxim două săptămâni Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Alin Ţucmeanu şi-a manifestat, luni, speranţa ca în "maxim" două săptămâni comisiile de specialitate ale ministerului să fie funcţionale, pentru ca să poată fi prescrise toate cele 23 de molecule care au fost introduse în lista de compensate şi gratuite...
Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Ar trebui ca Spitalul TBC să fie scos în afara oraşului Brăila Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, a declarat vineri, la Brăila, că un proiect care trebuie luat în calcul de autorităţile din Brăila, în contextul în care clădirea în care funcţionează Spitalul TBC a fost revendicată şi câştigată în instanţă, este reprezentat de construirea...
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.