Cele mai citite
 


Timiş: Legea electorală nu prevede anumite conduite în cazul în care un candidat se îmbolnăveşte, afirmă prefectul
joi, 24 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Legea electorală nu prevede anumite conduite în cazul în care un candidat se îmbolnăveşte, singurii care pot decide fiind alegătorii, a declarat miercuri prefectul Eugen Dogariu, referindu-se la situaţia deosebită în care se află candidatul USL la funcţia de primar al Timişoarei, liberalul Nicolae Robu.
'Legea nu prevede niciun fel de mod de intervenţie în cazul în care unul dintre candidaţi se îmbolnăveşte. Încă nu cunoaştem care este exact situaţia domnului senator Robu', a declarat Dogariu.
Potrivit unor surse medicale din cadrul Clinicii de Cardiologie din Timişoara, Nicolae Robu ar urma să fie operat joi, pe cord deschis pentru 3 sau chiar 4 bypassuri coronariene, la intervenţia chirurgicală fiind aşteptat să participe şi profesorul Gunter Laufer, renumit cardiolog de la Viena, care i-a efectuat mai multe intervenţii similare şi mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu.
Candidatul a fost diagnosticat cu cardiopatie ischemică dureroasă. El s-a internat în cursul zilei de marţi, după ce a acuzat un puseu acut de tensiune. Potrivit medicilor, starea sa este bună, în prezent, în sensul că nu s-a agravat.
Prin tehnica bypass se revascularizează porţiunea obturată, îmbunătăţindu-se fluxul sanguin.
Senatorul Nicolae Robu se afla pe primul loc în preferinţele alegătorilor, potrivit sondajului realizat de USL înaintea intrării în campania electorală. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Institutul de Boli Cardiovasculare a aniversat 20 de ani de activitate chirurgicală Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) Timişoara a aniversat sâmbătă 20 de ani de activitate chirurgicală pe cord deschis, prilej cu care la Opera Naţională Română Timişoara a avut loc un simpozion la care au participat aproape două sute de invitaţi din ţară şi străinătate, chirurgi, parteneri de ...
Timiş: Septuagenar cu cancer la prostată, operat cu succes printr-o intervenţie chirurgicală robotică O echipă complexă de chirurgi şi urologi de la Spitalul Judeţean Timişoara a efectuat, luni, prima operaţie cu un robot ultraperformant efectuată în cazul unui pacient de peste 70 de ani, diagnosticat cu cancer de prostată.
Timiş: Intervenţii chirurgicale în premieră, cu un laser de mărimea unui ac Specialişti de la Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean Timişoara au realizat în această săptămână, în premieră naţională, mai multe intervenţii de dezintegrare a calculilor renali cu un aparat de dimensiunea unui ac.
Timiş:Institutul de Cardiologie şi-a întrerupt activitatea chirurgicală din cauza lipsei de materiale Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara şi-a întrerupt activitatea chirurgicală, ca urmare a lipsei de materiale sanitare şi medicamente, iar pacienţii cu infarct sunt în pericol de moarte, a anunţat, luni, prof. univ. dr. Marian Gaşpar, şeful Secţiei...
Timiş:Chirurgul condamnat pentru luare de mită, obligat să urmeze un curs de ''Etică, integritate şi deontologie medicală'' Chirurgul cardiolog Caius Glad Streian de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, condamnat de Tribunalul Timiş, în vară, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, a fost obligat de Curtea de Apel Timiş (CAT) să urmeze un curs de pregătire postuniversitară cu tema ''Etică...
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.