Cele mai citite
 


“Stem SURE va asteapta la Baby Expo cu un CADOU Made in Danemarca”
joi, 24 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem va asteapta la Baby Expo in perioada 24 -27 mai 2012. 

Toate contractele incheiate pe perioada targului Baby Expo beneficiaza de recoltare si procesare GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical).
 
Toate contractele de recoltare celule stem si tesut ombilical semnate cu Stem SURE in perioada 24 – 27 mai 2012 (perioada de desfasurare a targului Baby Expo) vor beneficia de CADOUL made in Danemarca special pregatit pentru aceasta perioada: recoltarea si procesarea GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical). Discountul oferit este in valoare de 138 de Euro (14% din valoarea contractului).
 
Stem SURE va asteapta in perioada 24 -27 mai 2012 la Sala Polivalenta, Bucuresti, standul cu numarul E01, intre orele 10.00 - 19.00, sau la sediul din Bucuresti al Companiei (str Randunelelor nr 9, sector 3, Bucuresti), sau oriunde in tara prin intermediul reprezentantilor medicali, pentru a beneficia de pretul special pregatit pentru aceasta perioada: recoltare si procesare de sange si tesut ombilical, toate oferite doar la pretul recoltarii sangelui ombilical.
 
Dr Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: “Dupa cum parintii ce ne-au ales deja stiu, ne dorim sa fim alaturi de tinerele familii si sa le oferim sprijinul nostru la inceput de drum. Am pregatit si pentru aceasta perioada o oferta speciala, de care va invitam sa profitati si sa descoperiti calitatea serviciilor medicale daneze. Impreuna vom reusi sa oferim o garantie in plus pentru sanatatea familiei dumneavoastra.”

Stem SURE, Compania daneza de recoltare celule stem, ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare celule stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei. Cu peste 10 ani experienta in procesarea si stocarea sangelui ombilical, Stem SURE aduce in Romania calitatea serviciilor medicale daneze. 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stem SURE ofera discounturi de pana la 22,5% la contractele de recoltare a celulelor stem semnate la Baby Boom Show Targul Baby Boom Show va avea loc in perioada 7-10 noiembrie, la Romaero Baneasa, in Bucuresti; Stem SURE ii asteapta pe viitorii parinti cu discounturi cuprinse intre 14-22,5% la contractele semnate; Stem SURE este reprezentanta in Romania a Bancii StemCare – cea mai importanta banca de celule...
Stem SURE recolteaza si tesut de cordon ombilical Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, premiata de catre autoritatile competente romane ca cea mai performanta companie de profil si avand aproape 10 ani de experienta in domeniul recoltarii, procesarii si stocarii de celule stem, anunta lansarea unui nou produs – RECOLTAREA DE TESUT...
Stem SURE la Baby Boom Show Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta cu surprize la Baby Boom Show! Pe perioada desfasurarii targului Stem SURE a pregatit pentru dumneavoastra o surpriza: pentru fiecare contract semnat intre 3-6 noiembrie, ofera tuturor parintilor Stem SURE cate un scaun de masa...
Stem SURE ofera viitorilor parinti consultanta gratuita si cadouri personalizate la targul Baby Expo Targul Baby Expo va avea loc in perioada 26 - 29 septembrie, la Sala Polivalenta; Toti viitorii parinti care trec pe la stand vor primi garantat un cadou; Stem SURE le va oferi viitorilor parinti cadouri la contractele semnate, pliate pe profilul si nevoile fiecarei viitoare familii; Stem SURE...
Clarificari pe piata de celule stem In urma stirilor din presa privind inchiderea activitatilor comerciale de catre Autoritatile Romane ale unei banci de celule stem (denumita StemSafe), compania Stem SURE Solutions doreste sa aduca precizari pentru a clarifica publicului pozitia Societatii.
Stem SURE va asteapta cu premii extraordinare la Baby Expo si Baby Boom Show ! In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show.