Cele mai citite
 


20 de ani de Ewopharma in Romania
joi, 24 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 

 

 

 

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Hotel Intercontinental, joi, 24 mai, reprezentanta din Romania a companiei elvetiene Ewopharma AG a celebrat 20 de ani de existenta, ocazie cu care a anuntat cifre si bilanturi mai mult decat pozitive. 

Echipa EWOPHARMA Romania, care azi numara 48 de oameni, o echipa entuziasta si perseverenta, a reusit, in ultimii 11 ani, sa contribuie la cresterea exponentiala a cifrei de afaceri a companiei elvetiene, cu sume de la 1.647.000 CHF (franci elvetieni) in anul 2000, la 24.897.243 CHF in 2011.
 
Cifrele raportate pe anul 2011 au facut ca Ewopharma Romania sa se claseze pe locul 1 in cadrul grupului elvetian, depasind astfel tări si piete cu o industrie farmaceutica mult mai dezvoltata, cum ar fi Polonia sau Cehia. In clasamentul companiilor farma din tara, Ewopharma Romania ocupa un onorant loc 40, loc pe care spera sa-l poata imbunatati in urma performantelor din acest an.
 
Dr. Carmina Rogojinaru  Smith - Country Manager Ewopharma România : „Rezultatele  pe care le-am obtinut in ultimii ani se datoreaza, inainte de toate, increderii pe care partenerii nostri – de la companiile pe care le reprezentam in Romania la medici si pacienti – ne-au acordat-o in tot acest timp. Nu suntem o echipa foarte mare (aproximativ 45 de angajaţi, in prezent),  insa am invatat la “scoala” elvetiana ca increderea pietei se castiga prin seriozitate, corectitudine si consecventa. La aceste ingrediente, am adaugat si elemente specifice spiritului latin: entuziasmul, bucuria de a  trai intens fiecare clipa si pasiunea pentru munca bine facuta, zi de zi. Rezultatul: de 20 de ani suntem parteneri de  incredere. Ieri, astazi si in viitor!”
 
Prezenta pe piata din Romania inca din 1992, Ewopharma inseamnă 20 de ani medicamente originale, de top, care-i ajuta pe pacientii din Romania sa beneficieze de cele mai bune tratamente, in unele dintre cele mai importante arii terapeutice.
 
Portofoliul Ewopharma Romania este unul balansat intre medicamentele tip OTC (over the counter) si cele etice (eliberate pe baza de prescriptie medicala), insumand peste 25 de produse farmaceutice cu diverse forme de prezentare. Ewopharma Romania reprezinta, incepand din 2008, si puternica companie Allergan - producatoarea celebrului Botox si a unor solutii oftalmologice de top.
 
Ewopharma AG este succesoarea companiei Leclerc & Co. - fondata in 1959 de catre Ernst Wohlgemuth si Marcel L. Leclerc - cu sediul la Schaffhausen, Elvetia. Totul a pornit de la o idee indrazneata: in anii comunismului, grupul elvetian isi propunea reprezentarea in spatiul Europei Centrale si de Est a companiilor farmaceutice vest-europene, in incercarea de a oferi acces la tratamente moderne, inovatoare, pacientilor din fostul spatiu de influenta  comunista, care erau privati de aceasta posibilitate. Astfel, inca din anii '60-'70 Ewopharma deschidea birouri de reprezentare la Praga, Bratislava, Budapesta, diversificand si crescand in mod constant portofoliul de produse.
 
Dincolo de implicarea sa economica in piata farmaceutica din Romania, reprezentanta locala a Ewopharma AG a devenit si un partener constant al multor actiuni de responsabilitate sociala, actiuni pe care le doreste cat mai afective si umane, mai ales prin sustinerea activa a celor mai putin favorizati.
 
 
 
Background
 
Grupul Ewopharma A.G. oferă un pachet complex de servicii din domeniul farmaceutic:
- servicii complete de promovare si marketing;
- evaluarea si analizarea diferitelor piete si arii terapeutice;
- realizarea de studii de fezabilitate si business plan-uri;
- inregistrari de medicamente si farmacovigilenta;
- organizarea distributiei via distribuitori autorizati.
 
Ewopharma Romania are drept parteneri traditionali si reprezinta pe piata romaneasca nume sonore din industria farmaceutica, precum: Bracco S.p.A Italia, Dr. Falk Pharma Gmbh Germania, Allergan Inc. USA, Stallergenes SA. Franta, BioGaia Suedia, Hennig Arzneimittel Gmbh Germania, Zeller AG Elvetia, Pharmacosmos A/S Danemarca etc.

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Forumul Industriei Farmaceutice 2012 - “Managementul strategic şi noi modele de business în piaţa farmaceutică actuală” Cea de-a treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice (FIF 2012), organizată de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sănătăţii, a reunit la masa dialogului principalii actori din industria farmaceutică.
DESTINAŢIE: ROMÂNIA/SC Antibiotice SA - una dintre cele mai apreciate fabrici ieşene pe plan naţional şi internaţional Una dintre cele mai prolifice şi mai apreciate întreprinderi ieşene pe plan naţional şi internaţional este fabrica de medicamente SC Antibiotice SA.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Forumul Industriei Farmaceutice 2011, la a doua editie Forumul Industriei Farmaceutice, eveniment organizat de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sanatatii a reunit la masa de dialog actorii importanti ai industriei farma si decindentii sistemului de sanatate.
Pharma Business Solutions, sub patronajul Ministerului Sănătăţii, organizează cea de-a doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice, reuniunea anului în domeniul farmaceutic Forumul Industriei Farmaceutice este reuniunea, la cel mai înalt nivel, a personalităților care determină viitorul industriei farmaceutice - singurul eveniment de acest gen și de acest calibru care caută răspuns la problemele critice pentru industria farmaceutică, dar şi pentru ceea ce implică dinamizarea...
Marile companii farmaceutice trebuie să se extindă pe pieţele emergente, potrivit unui studiu Principalii producători de medicamente trebuie să acţioneze rapid pentru a se adapta noii ordini mondiale în care unele dintre pieţele emergente par hotărâte să detroneze unele dintre pieţele naţionale în ceea ce priveşte vânzarea de produse farmaceutice, avertizează un raport dat publicităţii marţi...