Cele mai citite
 


Hunedoara: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a demisionat
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu, a demisionat din funcţie, începând de joi, fără să precizeze un motiv anume, actul prin care îşi anunţă decizia fiind înaintat Consiliului Judeţean Hunedoara, în subordinea căruia se află instituţia medicală.
'Directorul spitalului a demisionat fără nicio explicaţie. A trimis demisia la Consiliul Judeţean, fără să prezinte un motiv anume', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, care a precizat că va purta o discuţie cu fostul manager al unităţii sanitare.
Silviu Didilescu nu a putut fi contactat pentru a-şi justifica decizia. El a preluat postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva în iunie 2010, după descentralizarea sistemului public de sănătate. AGERPRES/(AS - Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi relocată pentru a corespunde standardelor medicale Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, care funcţionează în prezent într-o clădire de patrimoniu veche de peste o sută de ani, va fi relocată în actuala aripă principală a spitalului, după ce spaţiul prevăzut pentru mutare va fi modernizat, a declarat, miercuri, directorul medical...
Hunedoara: Lucrările la noua aripă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva au fost finalizate Lucrările de construcţie la noua aripă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva au fost finalizate, clădirea cu şapte etaje care va găzdui mai multe secţii ale unităţii medicale fiind recepţionată marţi în prezenţa autorităţilor judeţene şi a corpului de medici ai instituţiei.
Hunedoara: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean va intra în renovare Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva va intra în renovare, după ce Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a aprobat luni alocarea unei sume de 550.750 lei pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii de strictă necesitate.
Hunedoara: CJ face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unitate sanitară pe care o are în subordine, rezultatele acestui control urmând să fie făcute cunoscute la începutul lunii august, a declarat marţi vicepreşedintele CJ, Mircea Bobora.
Hunedoara: Noua clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva va fi gata până la sfârşitul lunii noiembrie Noua clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va putea fi recepţionată la sfârşitul lunii noiembrie, constructorul angajându-se vineri, în faţa conducerii Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara şi a medicilor din spital, că va finaliza toate lucrările necesare până pe data de 28 noiembrie.
Hunedoara: Consiliul Judeţean alocă 6,2 milioane de lei pentru unităţile medicale din subordine Consiliul Judeţean Hunedoara a alocat, în bugetul pe acest an, 6,2 milioane de lei pentru cheltuielile de funcţionare sau pentru dotări ale unităţilor medicale pe care le are în administrare, cei mai mulţi bani revenind Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, ce a primit 4,3 milioane de lei.