Cele mai citite
 


Hunedoara: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a demisionat
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu, a demisionat din funcţie, începând de joi, fără să precizeze un motiv anume, actul prin care îşi anunţă decizia fiind înaintat Consiliului Judeţean Hunedoara, în subordinea căruia se află instituţia medicală.
'Directorul spitalului a demisionat fără nicio explicaţie. A trimis demisia la Consiliul Judeţean, fără să prezinte un motiv anume', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, care a precizat că va purta o discuţie cu fostul manager al unităţii sanitare.
Silviu Didilescu nu a putut fi contactat pentru a-şi justifica decizia. El a preluat postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva în iunie 2010, după descentralizarea sistemului public de sănătate. AGERPRES/(AS - Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi relocată pentru a corespunde standardelor medicale Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, care funcţionează în prezent într-o clădire de patrimoniu veche de peste o sută de ani, va fi relocată în actuala aripă principală a spitalului, după ce spaţiul prevăzut pentru mutare va fi modernizat, a declarat, miercuri, directorul medical...
Hunedoara: CJ face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unitate sanitară pe care o are în subordine, rezultatele acestui control urmând să fie făcute cunoscute la începutul lunii august, a declarat marţi vicepreşedintele CJ, Mircea Bobora.
Hunedoara: Consiliul Judeţean alocă 6,2 milioane de lei pentru unităţile medicale din subordine Consiliul Judeţean Hunedoara a alocat, în bugetul pe acest an, 6,2 milioane de lei pentru cheltuielile de funcţionare sau pentru dotări ale unităţilor medicale pe care le are în administrare, cei mai mulţi bani revenind Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, ce a primit 4,3 milioane de lei.
Hunedoara: Protest original al directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu, a ales o formă originală de a protesta împotriva faptului că Ministerul Sănătăţii i-a aprobat doar un sfert din numărul de posturi de asistente medicale şi o treime din cele de medic necesare pentru această unitate sanitară, managerul...
Hunedoara: Consiliul Judeţean este dispus să se judece cu Ministerul Sănătăţii Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara se va adresa instanţei de contencios-administrativ în cazul în care Ministerul Sănătăţii îşi va menţine poziţia de a închide Centrul de Sănătate din oraşul Călan, cu toate că autorităţile locale şi judeţene au fost de acord cu transferul acestuia în subordinea Spitalului...
Manager SJU Giurgiu: Achiziţionarea unui mamograf, aprobată de Consiliul Judeţean Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu, Elena Dinu, a declarat marţi că lista de investiţii a spitalului pentru acest an a fost aprobată de Consiliul Judeţean şi astfel va putea fi achiziţionat şi un mamograf.