Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii, interesat de expertiza specialiştilor francezi în elaborarea noii legi a Sănătăţii
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, s-a declarat, joi, la întâlnirea cu o delegaţie condusă de ambasadorul Franţei în România, Phillippe Gustin, interesat de expertiza franceză în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea unităţilor sanitare.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii (MS), cei doi oficiali au convenit demararea unei colaborări pentru elaborarea şi implementarea noului cadru legislativ din sistemul sanitar.
''Vrem să ne transmiteţi mai multe informaţii şi despre modul în care este organizat sistemul asigurărilor de sănătate, dar şi într-un domeniu total nou pentru România, pe care vrem să îl introducem prin această Lege, şi anume evaluarea tehnologiilor medicale'', a mai spus ministrul, potrivit comunicatului. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii şi Coaliţia pentru Sănătate au semnat un protocol de colaborare Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a semnat joi cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Sănătate, prof. dr. Vasile Astărăstoae (Colegiul Medicilor) şi Marius Sepi (Federaţia SANITAS), un protocol de colaborare menit "să prevină şi să prevadă o serie de situaţii tensionate".
MS, interesat de expertiza specialiştilor francezi în elaborarea noii legi a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, s-a declarat, joi, la întâlnirea cu o delegaţie condusă de ambasadorul Franţei în România, Phillippe Gustin, interesat de expertiza franceză în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea unităţilor sanitare.
MS: Ministrul Ritli a cerut noului manager al Institutului Cantacuzino un plan de relansare a instituţiei Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a cerut ca până la sfârşitul săptămânii, noul director al Institutului ''Cantacuzino'', Radu Iordăchel, să prezinte un plan de rentabilizare şi relansare a instituţiei, precizează un comunicat al Ministerului Sănătăţii remis, marţi, AGERPRES.
Ministrul Sănătăţii, îngrijorat în privinţa producătorilor şi importatorilor de medicamente ca urmare a aplicării taxei de clawback Ministrul Sănătăţii este îngrijorat în ceea ce priveşte reacţia producătorilor şi importatorilor de medicamente ca urmare a aplicării taxei de clawback, care are consecinţe directe asupra accesului pacienţilor la medicamente şi asigurarea tratamentelor necesare acestora, se arată într-un comunicat al...
Principalele evenimente interne ale zilei de 26 noiembrie - Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat la o conferinţă de presă desfăşurată la Ministerul Sănătăţii, că în urma finalizării verificărilor Corpului de Control al ministerului la Agenţia Naţională de Transplant (ANT) s-au constatat nereguli grave.
Vasile Cepoi - ministrul Sănătăţii (biografie) Dr. Vasile Cepoi a fost învestit luni ministru al Sănătăţii în Cabinetul Ponta.