Cele mai citite
 


MS, interesat de expertiza specialiştilor francezi în elaborarea noii legi a Sănătăţii
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, s-a declarat, joi, la întâlnirea cu o delegaţie condusă de ambasadorul Franţei în România, Phillippe Gustin, interesat de expertiza franceză în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea unităţilor sanitare.
Potrivit unui comunicat al MS, cei doi oficiali au convenit demararea unei colaborări pentru elaborarea şi implementarea noului cadru legislativ din sistemul sanitar.
''Vrem să ne transmiteţi mai multe informaţii şi despre modul în care este organizat sistemul asigurărilor de sănătate, dar şi într-un domeniu total nou pentru România, pe care vrem să îl introducem prin această Lege, şi anume evaluarea tehnologiilor medicale'', a mai spus ministrul, potrivit comunicatului. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii, interesat de expertiza specialiştilor francezi în elaborarea noii legi a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, s-a declarat, joi, la întâlnirea cu o delegaţie condusă de ambasadorul Franţei în România, Phillippe Gustin, interesat de expertiza franceză în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea unităţilor sanitare.
MS: România este interesată de expertiza OMS pentru programul împotriva tuberculozei România este interesată de expertiza Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru atragerea fondurilor structurale europene şi pentru dezvoltarea Programului naţional de control al tuberculozei, a precizat joi Ministerul Sănătăţii într-un comunicat remis presei.
Vasile Cepoi - ministrul Sănătăţii (biografie) Dr. Vasile Cepoi a fost învestit luni ministru al Sănătăţii în Cabinetul Ponta.
Consultări privind noului proiect legislativ referitor la sistemul sanitar şi pentru revizuirea pachetului de servicii de bază Întâlnirea care a avut loc joi la Ministerul Sănătăţii pe tema noului proiect legislativ referitor la organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar şi pentru revizuirea pachetului de servicii de bază acordat asiguraţilor s-a constituit într-un dialog în care în primul rând s-au stabilit modalităţile...
Vasile Cepoi: MS lucrează la un program de completare a programului de urgenţă în secţiile din spitale În spitalele din România nu întotdeauna există toate resursele necesare pentru finalizarea unui caz de politraumă, iar din acest motiv Ministerul Sănătăţii lucrează la un program de completare a programului de urgenţă în secţiile din spitale, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, ministrul Vasile Cepoi...
Vasile Cepoi:Proiectul noii legi a sănătăţii va intra în dezbaterea Parlamentului în luna septembrie, după dezbaterea publică Proiectul noii Legi a sănătăţii va intra în dezbaterea Parlamentului în luna septembrie, după ce va sta în dezbatere publică două luni, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, care a participat la Conferinţa Asiguratorilor din România.