Cele mai citite
 


Platforma-program de dezvoltare a Bucureştiului prevede noi unităţi medicale în Capitală
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Platforma-program de dezvoltare a Bucureştiului lansată de primarul general, Sorin Oprescu, prevede realizarea unor noi unităţi medicale, precum extinderea, modernizarea şi dotarea Spitalului Clinic de Copii "Victor Gomoiu", termenul de finalizare al lucrării este 2015.
Un alt proiect din Programul Sănătatea al candidatului Sorin Oprescu este construirea unui ambulatoriu de specialitate la Spitalul Clinic de copii "Victor Gomoiu" cu termen de finalizare 2014, precum şi construirea şi dotarea unui pavilion cu unitate de stroke şi secţii chirurgicale la Spitalul Clinic Colentina. Termenul de finalizare al acestei lucrări este 2016.
De asemenea, Sorin Oprescu a vorbit despre organizarea unui nou centru de transplant hepatic în cadrul Spitalului "Sf. Maria" ce va fi terminat în 2013.
Sorin Oprescu îşi doreşte şi o colaborare şi o conlucrare cu instituţiile publice, centrale şi locale în realizarea şi implementarea programelor naţionale de sănătate pe teritoriul oraşului Bucureşti. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu: Sunt omul care nu are în dicţionar cuvântul imposibil (interviu) Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care candidează ca independent, susţinut la USL, pentru un nou mandat, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că Bucureştiul are nevoie de continuitate la nivelul marilor proiecte, motiv pentru care, dacă va câştiga alegerile pe 10 iunie, se va axa pe...
PMB: Consilierii au respins proiectul care vizează dotarea cu mobilier şi aparatură medicală a ambulatoriului Spitalului "Gomoiu" Consilierii municipali au respins vineri proiectul de hotărâre care vizează dotarea cu mobilier şi aparatură medicală a ambulatoriului Spitalului Clinic de copii "Victor Gomoiu", în schimb au aprobat un alt proiect referitor la angajarea de personal medical pentru acelaşi ambulatoriu.
Premierul Victor Ponta şi primarul general, Sorin Oprescu, au participat la începerea lucrărilor la Spitalul de Copii Gomoiu Premierul Victor Ponta a participat vineri, alături de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la deschiderea lucrărilor privind extinderea, modernizarea şi echiparea Spitalului Clinic de Copii "Doctor Victor Gomoiu", primul spital de urgenţă universitar pentru copii construit în ultimii 30 de...
Sorin Oprescu, în vizită la noul centru de diagnosticare a bolilor oncologice din Spitalul Colentina Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni stadiul lucrărilor la cel mai mare centru de cercetare medicală din România, care va funcţiona în câteva săptămâni la Spitalul Clinic Colentina.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Harghita: Un nou proiect European pentru dotarea şi modernizarea ISU şi SMURD Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD Harghita vor fi dotate cu echipamente moderne în cadrul unui proiect European care are ca scop îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă.