Cele mai citite
 


Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria are un nou manager
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, medicul Valentin Filip a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Potrivit sursei citate, medicul Valentin Filip, unul dintre cei mai experimentaţi chirurgi din Teleorman, va fi manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, conform legii.
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria se află sub autoritatea CJ Teleorman din vara anului 2010, când managementul unor astfel de unităţi sanitare, conform procesului de descentralizare, a fost preluat de administraţia publică judeţeană.
La cel mai mare spital din Teleorman există de mai multă vreme o stare conflictuală între vechea conducere reprezentată de managerul Florentina Cătrună şi CJ Teleorman, instituţie ce are în derulare un proiect european de reabilitare a acestui spital, cu o valoare de peste 20 milioane de euro. AGERPRES / (AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Managerul spitalului din Alexandria nu se consideră incompatibil Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Alexandria, Filip Valentin, consideră că este nevinovat, deşi a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).
Teleorman: Spital de psihiatrie desfiinţat şi inclus în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci din Teleorman a fost desfiinţat urmând a fi reorganizat ca structură fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, conform unei hotărâri adoptată marţi în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.
Teleorman: Situaţie 'tensionată' la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Alexandria, 7 ian /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman ar putea ajunge să solicite întoarcerea la Ministerul Sănătăţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria, deşi în vara anului trecut administraţia locală preluase unitatea sanitară, conform procesului de descentralizare iniţiat de...
Teleorman: CJ a aprobat modificarea bugetului proiectului de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri într-o şedinţă extraordinară modificarea bugetului proiectului "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria", aflat în derulare, pentru executarea unor lucrări suplimentare cu o valoare de 6,8 milioane de lei.
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost reabilitat în proporţie de 60% Mai bine de jumătate din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost reabilitat. Potrivit preşedintelui Consiliului judeţean, Adrian Gâdea, unitatea va căpăta un aspect complet diferit la jumătatea anului 2015. Până atunci, autorităţile judeţene susţin că vor schimba aparatura şi echipamentele...
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă, reabilitat cu bani europeni Procedurile de achiziţii publice necesare implementării proiectului 'Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria', iniţiat de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, au fost demarate, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.