Cele mai citite
 


Conferinta Nationala "Medicina Bazata pe Dovezi"
vineri, 25 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 

 

 

 

În perioada 1-3 Noiembrie 2012, Societatea Română de Medicină Internă va organiza la Crystal Palace Ballrooms cea de-a IX-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Medicina Bazată pe Dovezi” 

Conferinţa reprezintă un mijloc de dezvoltare şi afirmare a celor mai buni specialişti în medicina internă, precum şi un cadru oficial de diseminare a informaţiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu. Programul Conferinţei va putea fi găsit pe siteul www.srmi.ro.
 
In paralel cu lucrările Conferinţei se va organiza o amplă expoziţie, în cadrul căreia peste 25 de companii farmaceutice şi de aparatură medicală işi prezintă produsele în spaţii special amanajate.
 
Societatea Română de Medicină Internă este afiliată la Federaţia Europeana de Medicină Internă, cea mai prestigioasă asociaţie profesională de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri şi ai Federaţiei Europene de Medicină Internă.
 

E-mail: office@srmi.ro 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CONFERINŢA NAŢIONALĂ MEDICINA BAZATĂ PE DOVEZI - Ediţia a X-a În perioada 31 Octombrie - 2 Noiembrie 2013, Societatea Română de Medicină Internă va organiza la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, cea de-a X-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Medicina Bazată pe Dovezi”.
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – un nou succes Peste 1000 de medici au participat in perioada 22-25 octombrie 2014 la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti, in cadrul Conferintei Nationale de Medicina a Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei. (SAMF).
Conferinta Nationala de Pediatrie - Editia 2015, un nou succes In perioada 1- 4 aprilie 2015, la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti, s-a desfasurat Conferinta Nationala de Pediatrie, eveniment organizat de Societatea Romana de Pediatrie impreuna cu Asociatia Medicala Romana.
Al 14-lea Congres Naţional de Medicină Internă, cel mai mare congres medical din România - Călimăneşti - Căciulata, 2 Apilie - 5 Aprilie 2014 Miercuri, 2 Aprilie 2014, la Călimăneşti - Căciulata, se vor deschide lucrările celui de al 14-lea Congres Naţional de Medicină Internă organizat de Societatea Română de Medicină Internă (SRMI).
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – Editia 2015 Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF) organizeaza in perioada 21 – 24 octombrie 2015, Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.
Conferinta nationala Zilele Medicover – Managed Care & Evidence Based Medicine In perioada 6-8 septembrie 2012 va avea loc cea de-a XIV-a editie a Conferintei Nationale Zilele Medicover, eveniment anual organizat de Asociatia Medicover. Conferinta va cuprinde teme de larg interes, adresandu-se in principal medicilor de medicina generala, medicina interna si pediatrie si va avea...