Cele mai citite
 


Cluj: Medic cercetat pentru foloase necuvenite
sâmbătă, 26 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic clujean este cercetat în stare de libertate după ce a primit bani de la aparţinătorii unui pacient minor.
Medicul respectiv este chirurgul Ioan Dobrescu de la Spitalulul Clinic de Copii, iar banii - 300 de lei - proveneau de la părinţii unui copil de 5 ani, operat de medic. Dobrescu a fost prins în flagrant când a primit banii.
'În urma unui denunţ înaintat Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Cluj, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat la data de 24 mai a.c. un flagrant la o unitate spitalicească din municipiul Cluj-Napoca. Astfel au depistat un medic chirurg în momentul primirii unei sume de bani, solicitată de acesta aparţinătorilor unui pacient minor, în urma realizării unei intervenţii chirurgicale. Persoana în cauză este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de primire de foloase necuvenite', se precizează într-un comunicat de presă transmis, vineri, de IPJ Cluj. AGERPRES/(AS-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
DNA: Informaţiile IPJ Cluj referitoare la Călin Stoia nu corespund realităţii DNA susţine că declaraţiile reprezentanţilor IPJ Cluj nu corespund realităţii, în cazul omului de afaceri Călin Stoia, care face zilnic deplasări la Spitalul de Recuperare Cluj, deşi este arestat în dosarul ''Apostu''.
Cluj: 70 de intervenţii chirurgicale cu robotul da Vinci, în şapte luni, la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, 3 iul /Agerpres/ - Din luna decembrie 2009, când la Spitalul Municipal a intrat în funcţiune robotul da Vinci, în unitatea sanitară au fost efectuate aproximativ 70 de intervenţii de chirurgie generală, urologie şi ginecologie, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul clinicii, prof...
Cluj: Intervenţii chirurgicale endoscopice urmărite în direct de cursanţi, la Clinica Medicală III Medici chirurgi specialişti în gastroenterologie efectuează vineri şi sâmbătă, la Clinica Medicală III din Cluj-Napoca, intervenţii chirurgicale endoscopice constând în fixarea unor proteze în aparatul digestiv la zece pacienţi cu cancer gastro-intestinal, intervenţiile fiind transmise în direct, pe...
Cluj: Medici ginecologi cercetaţi penal pentru culpă medicală Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a deschis o anchetă penală în cazul unei femei de 29 de ani care a murit la puţin timp de la naştere, la Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca.
Cluj: Mitropolitul Bartolomeu Anania va fi supus unei intervenţii minim invazive la clinica din Viena Cluj-Napoca, 16 ian /Agerpres/ - Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, ÎPS Bartolomeu Anania, arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului, va fi supus unei intervenţii chirurgicale minim invazive, constând în montarea unei valve aortice, la Clinica Allgemeines Krankenhaus (AKH)...