Cele mai citite
 


Premierul Ponta a numit şefii la CNAS, AVAS, ANOFM
sâmbătă, 26 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta l-a numit vineri pe Doru Bădescu în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNSAS), a informat Guvernul.
Bădescu îi succede în funcţie democrat-liberalului Lucian Duţă, care a demisionat din funcţie după căderea Guvernului Ungureanu.
Imediat după demisia lui Duţă, conducerea CNAS a fost asigurată interimar de directorul Casei, Dorin Ionescu, până la numirea noului preşedinte al instituţiei.
De asemenea, Marius Lucian Obreja a fost numit, vineri, preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), în locul lui Aurelian Popa, eliberat din funcţie.
Vineri a mai fost numit Cristiana Barbu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în locul Elvirei Rodica Andronescu, eliberată din funcţie.
Totodată, premierul l-a numit pe Răzvan Ioan Taras în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.
Mircea Fechet a fost numit vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, după ce Szenczi Bianka a fost eliberată de premier din această funcţie de la ANRMAP. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cristian Buşoi, nominalizat la conducerea CNAS:Voi solicita un audit, după care voi stabili priorităţile (interviu) Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi, nominalizat de premierul Victor Ponta în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), va solicita un audit intern, după care, împreună cu şeful Executivului şi cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, va stabili priorităţile mandatului...
Marian Burcea (CNAS): Am un mandat ferm; să punem asiguratul în centrul atenţiei Medicul oftalmolog Marian Burcea, noul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a declarat marţi că mandatul său la şefia CNAS este unul ferm, obiectivul principal reprezentându-l pacientul.
INTERVIU Cristian Buşoi: Populaţia trebuie să primească garanţia că bugetul CNAS este cheltuit corect La împlinirea a 15 ani de la înfiinţarea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, preşedintele acesteia, medicul Cristian Buşoi, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că instituţia pe care o conduce a avut, de-a lungul timpului, o contribuţie benefică pentru sistemul sanitar din România şi a jucat...
CNAS: Orice sistem de asigurări de sănătate instituie mecanisme de control; vrem eliminarea aprobării dosarelor în comisii Orice sistem de asigurări de sănătate îşi instituie mecanisme de control când este vorba despre valori mari ale medicamentelor acordate pacienţilor, a precizat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CNAS, Augustus Costache, adăugând că instituţia intenţionează să propună instituirea de registre...
Proiectul legii sănătăţii: Sistemul de asigurări de sănătate, reorganizat; monopolul CNAS, desfiinţat Proiectul legii sănătăţii, postat marţi pe site-ul Ministerului Sănătăţii, prevede, în ceea ce priveşte sistemul de asigurări de sănătate, desfiinţarea monopolului CNAS şi autonomie în conducerea şi în administrarea Fondului naţional de asigurări obligatorii de sănătate.
Ciurchea, la DNA; Surse: Fostul şef al CNAS ar avea calitatea de suspect într-un dosar de corupţie Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Vasile Ciurchea s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie.