Cele mai citite
 


Maramureş: Primăria Baia Mare a alocat 20.000 de lei pentru SMURD
sâmbătă, 26 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baia Mare, 26 mai /Agerpres/- Primăria municipiului Baia Mare va acorda din bugetul local suma de 20.000 de lei pentru reparaţia şi întreţinerea unor ambulanţe SMURD din cadrul ISU Maramureş.
Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că suma aprobată de Consiliul Local reprezintă un sprijin financiar necesar reparaţiilor pentru ambulanţele SMURD.
"Din cei 20.000 de lei alocaţii, ISU va repara, achiziţiona accesorii şi cauciucuri pentru una dintre ambulanţele serviciului SMURD. Consider că sprijinul nostru va fi binevenit având în vedere importanţa serviciului pentru comunitate" a spus Cătălin Cherecheş.
ISU Maramureş are obligaţia să justifice suma cheltuită pe reparaţiile întreprinse prezentând municipalităţii actele doveditoare. AGERPRES/(A- Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Patru ambulanţe SMURD pentru staţiile teritoriale Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş a intrat, duminică, în posesia a patru ambulanţe pentru SMURD care urmează a fi distribuite serviciilor din teritoriu.
Maramureş: Maşinile SMURD vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă Autovehiculele de intervenţie SMURD din cadrul ISU Maramureş vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă pentru a asigura intevenţia medicală de urgenţă.
Maramureş: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ ISU Maramureş a marcat, marţi, trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Maramureş, în această perioadă personalul serviciului fiind permanent la datorie, 24 de ore din 24 şi intervenind cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie...
Maramureş: Semafoare speciale pentru autospecialele pompierilor şi ambulanţele SMURD Administraţia municipală Baia Mare a montat două semafoare în dreptul sediului ISU Maramureş, unul pe sensul de ieşire din oraş, iar altul pe cel de intrare, destinate atenţionării participanţilor la trafic în situaţia plecării la intervenţie a autospecialelor Detaşamentului de Pompieri şi ambulanţelor...
Maramureş: Ministrul Sănătăţii a inaugurat Centrul SMURD Baia Mare, 8 ian /Agerpres/ - Serviciul SMURD Maramureş a fost inaugurat, vineri, în prezenţa ministrului sănătăţii, Attila Cseke şi a secretarului de stat Raed Arafat.
Maramureş: Heliport destinat zborurilor de noapte SMURD, în oraşul Borşa Baia Mare, 16 aug /Agerpres/- ISU Maramureş va avea o platformă de aterizare-decolare balizată pentru zboruri de noapte, în imediata apropiere a Spitalului orăşenesc din Borşa, localitate montană situată în apropierea Munţilor Pietrosul Rodnei din judeţul Maramureş.