Cele mai citite
 


Tulcea: USL a demarat Caravana Sănătăţii
duminică, 27 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
USL Tulcea a demarat, sâmbătă dimineaţa, Caravana Sănătăţii în judeţ, iniţiativa aparţinând Asociaţiei Şcoala pentru Sănătate, iniţiată de europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu.
În cadrul acţiunii care se desfăşoară atât în municipiul Tulcea, cât şi în diferite localităţi din judeţ, tulcenii vor beneficia gratuit de teste de glicemie, măsurarea tensiunii arteriale şi consultaţii medicale generale.
Rezultatele analizelor, conform reprezentanţilor USL, vor fi centralizate la nivelul Ministerului Sănătăţii pentru o evidenţă cât mai exactă a stării de sănătate a populaţiei.
Caravana Sănătăţii se va desfăşura sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 8.30-12.30, în cele două corturi electorale ale USL din municipiul Tulcea situate la Casa Sindicatelor şi în cartierul Vest, precum şi în localităţile Mihail Kogălniceanu, Mihai Bravu, Babadag, Jurilovca, Greci, Măcin, Isaccea şi Sarichioi. AGERPRES/(AS-Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Parlamentarii PSD contestă reorganizarea spitalelor, propusă de Ministerul Sănătăţii Parlamentarii tulceni ai PSD se alătură demersurilor iniţiate atât de autorităţile sanitare, cât şi de primari şi autorităţi judeţene pentru ca intenţia Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea sistemului spitalicesc să nu fie pusă în practică în judeţ.
Întrebare adresată ministrului Nicolae Bănicioiu de deputatul PSD Neviser Zaharcu Deputatul PSD Tulcea Neviser Zaharcu cere detalii despre strategia Ministerului Sănătăţii privind investiţiile şi inovarea în sănătate
PREZIDENŢIALE Tulcea: Consultaţiile medicale gratuite în campanie, motiv de dispută între ACL şi PSD Reprezentanţii Alianţei Creştin-Liberale (ACL) din Tulcea au preciza, joi, că doar au sprijinit societatea care a acordat consultaţii oftalmologice gratuite în judeţ şi îi acuză pe social-democraţi de 'fariseism', catalogând drept 'o mârşăvie' plângerea depusă la adresa lor la Biroul Electoral Judeţean...
PREZIDENŢIALE Tulcea: Consultaţiile medicale nu fac parte din campania electorală, afirmă deputatul Neviser Zaharcu Deputatul PSD Neviser Zaharcu va relua după 24 noiembrie consultaţiile medicale pe care le oferă de mai mulţi ani populaţiei defavorizate din localităţile tulcene izolate şi susţine că acţiunile umanitare desfăşurate până în prezent nu trebuie să fie confundate cu "mita electorală".
Pacienţii de la sate din Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa vor beneficia de consultaţii fără a se deplasa la oraş Aproape 200 de medici de familie din mediul rural din judeţele Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa au primit echipamente portabile pentru diverse analize şi au fost instruiţi cum să le folosească, astfel încât bolnavii cronici nu vor mai trebui să parcurgă zeci de kilometri până la oraş pentru a-şi efectua...
Declaraţie politică - Neviser Zaharcu (PSD Tulcea) Să facem front comun pentru stoparea scăderii natalităţii!