Cele mai citite
 


Vrancea: Donaţii din Germania pentru Spitalul Judeţean
sâmbătă, 17 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţiile de Ortopedie şi Urologie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani au fost dotate cu paturi şi noptiere donate de Crucea Roşie Lautherbach-Fulda din Germania.
Fiecare secţie a primit câte 20 de paturi şi 20 de noptiere, iar pentru secţia Nou-Născuţi, reprezentanţii Crucii Roşii din Germania au donat lămpi pentru încălzit. De asemenea secţiile Cardiologie şi Ginecologie au fost dotate cu câte un ecograf.
'Secţiile Ortopedie şi Urologie aveau cea mai mare nevoie de paturi', a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.
În urmă cu o săptămână, mai mulţi voluntari ai Crucii Roşii Lauterbach, care colaborează de mai mult timp cu instituţia similară vrânceană, au adus patru TIR-uri încărcate cu bunuri în valoare totală de 35.000 euro.
Printre obiectele aduse s-au aflat două ecografe, lămpi de încălzire pentru bebeluşi, ustensile medicale de sterilizare, peste zece tone de îmbrăcăminte, table de scris pentru elevi, saltele, paturi, jucării, încălţăminte, cărucioare pentru copii, articole de menaj, biciclete, covoare noi, pupitre, mese, noptiere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Adăpost pentru oamneii străzii, oferit de Crucea Roşie Adăpostul de noapte de la Crucea Roşie din Focşani este neîncăpător pentru oamenii străzii care cer găzduire din cauza gerului din ultimele zile.
Vrancea: Adăpost pentru oamenii străzii amenajat de Crucea Roşie Autorităţile din municipiul Focşani au pregătit încă un adăpost de noapte unde să fie aduşi oamenii străzii în această perioadă cu temperaturi extreme.
Vrancea: Crucea Roşie a primit ca donaţie o ambulanţă din Italia Crucea Roşie Vrancea a primit, vineri, o donaţie din Italia, constând în 3.700 de kilograme de alimente şi o ambulanţă.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Vrancea: Ajutoare din Germania pentru filiala judeţeană a Crucii Roşii Filiala Crucea Roşie Vrancea a primit, luni, cinci camioane şi două autotrenuri încărcate cu ajutoare din Germania.
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.