Cele mai citite
 


Brăila: Au fost confirmate 57 cazuri de rubeolă
marţi, 29 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul cazurilor de rubeolă confirmate în judeţul Brăila de la începutul anului a ajuns la 57, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreea Gavrilescu.
'Cele mai multe cazuri de rubeolă s-au înregistrat în rândul liceenilor, deoarece această generaţie nu a fost vaccinată în copilărie', a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Brăila.
Potrivit datelor furnizate de către DSP Brăila, de la începutul anului au fost înregistrate 108 suspiciuni, dar numai 57 dintre ele au fost confirmate de Institutul Cantacuzino ca fiind cazuri de rubeolă. AGERPRES/(AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Număr scăzut de cazuri de rujeolă înregistrate de la începutul anului Numărul cazurilor de rujeolă înregistrate de la începutul anului în judeţul Brăila este foarte mic - două cazuri - în condiţiile în care, la nivel naţional, numărul a crescut de 16 ori faţă de anul trecut, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu...
Brăila: Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile în judeţ Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile de anul acesta, din judeţul Brăila, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: A fost confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile Institutul Cantacuzino a confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile de anul acesta din judeţul Brăila, după cum a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 19 Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate la nivelul judeţului Brăila, la două persoane din mediul rural, care au călătorit în străinătate, numărul persoanelor cu AH1N1 crescând astfel la 19.
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 29 Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la nivelul judeţului Brăila a ajuns la 29, ultimul fiind cel al unui tânăr de 24 de ani, diagnosticat marţi cu virusul A/H1N1.
Brăila: Au fost confirmate 11 cazuri de infecţie cu virusul West-Nile Cazurile de infecţie cu virusul West-Nile confirmate de Institutul Cantacuzino, la nivelul judeţului Brăila, din luna mai şi până în prezent, sunt în număr de 11, potrivit informaţiilor furnizate vineri de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.