Cele mai citite
 


Brăila: Au fost confirmate 57 cazuri de rubeolă
marţi, 29 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul cazurilor de rubeolă confirmate în judeţul Brăila de la începutul anului a ajuns la 57, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreea Gavrilescu.
'Cele mai multe cazuri de rubeolă s-au înregistrat în rândul liceenilor, deoarece această generaţie nu a fost vaccinată în copilărie', a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Brăila.
Potrivit datelor furnizate de către DSP Brăila, de la începutul anului au fost înregistrate 108 suspiciuni, dar numai 57 dintre ele au fost confirmate de Institutul Cantacuzino ca fiind cazuri de rubeolă. AGERPRES/(AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Numărul cazurilor de rujeolă confirmate în judeţ a crescut la zece Numărul cazurilor de rujeolă confirmate în judeţul Brăila, de la începutul lunii noiembrie şi până în prezent, a crescut la zece, potrivit informaţiilor furnizate joi, pentru AGERPRES, de şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Numărul cazurilor de rujeolă confirmate în judeţ a crescut la 20 Numărul cazurilor de rujeolă confirmate în judeţul Brăila, de la începutul lunii noiembrie şi până în prezent, a crescut la 20, potrivit informaţiilor furnizate joi, pentru AGERPRES, de şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Număr scăzut de cazuri de rujeolă înregistrate de la începutul anului Numărul cazurilor de rujeolă înregistrate de la începutul anului în judeţul Brăila este foarte mic - două cazuri - în condiţiile în care, la nivel naţional, numărul a crescut de 16 ori faţă de anul trecut, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu...
Brăila: Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile în judeţ Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile de anul acesta, din judeţul Brăila, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Epidemia de rujeolă în România - 3.446 de cazuri înregistrate în 37 de judeţe, cu 17 persoane decedate (grupaj) Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România până la data de 10 martie este de 3.446, fiind înregistrate îmbolnăviri în 37 de judeţe ale ţării, 17 dintre acestea fiind soldate cu decesul pacienţilor, informează INSP pe site-ul instituţiei.
Brăila: A fost confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile Institutul Cantacuzino a confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile de anul acesta din judeţul Brăila, după cum a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.