Cele mai citite
 


Covasna: Donaţie de jucării pentru secţia de Pediatrie a Spitalului din Întorsura Buzăului
marţi, 29 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parohia ortodoxă Brădet a demarat o campanie de strângere de jucării pentru noua secţie de Pediatrie a Spitalului din Întorsura Buzăului.
Preotul paroh Sorin Minea a declarat că în urma recentei vizite pe care a făcut-o la Spitalul din Întorsura Buzăului a constatat că pacienţii au condiţii bune de cazare, însă copiii internaţi la secţia de Pediatrie ar avea nevoie de mai multe jucării.
Drept urmare, a făcut un apel către membrii comunităţii locale, şi nu numai, să doneze jucăriile de care nu mai au nevoie.
În paralel, Parohia Brădet a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea unui aragaz ce va fi donat aceleiaşi secţii, pentru ca însoţitorii copiilor internaţi aici să le poată pregăti, la nevoie, măcar câte un ceai.
'Ar fi nevoie de câte un aragaz la fiecare etaj, dar noi am vrea ca până la Rusalii să facem această donaţie pentru secţia de Pediatrie', a spus preotul Sorin Minea, menţionând că ar fi bine dacă exemplul dat de enoriaşii din Brădet ar fi urmat şi de cei din parohiile învecinate.
Noul spital din Întorsura Buzăului a fost pus în funcţiune în primăvara anului trecut, după transferarea în această clădire a activităţii medicale a Centrului de Patologie Neuro-Musculară 'Dr. Radu Horia' din Vâlcele, care a fost închis. AGERPRES/(AS-Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul din Întorsura Buzăului ar putea fi transformat în centru social Noul spital din Întorsura Buzăului, nefolosit de aproape un an şi jumătate, ar putea fi transformat în centru pentru copiii cu dizabilităţi sau cămin de bătrâni, dacă autorităţile locale vor refuza să îl preia în urma deciziei Ministerului Sănătăţii de a descentraliza unităţile sanitare.
Secţia de Pediatrie II de la Fundeni a primit donaţie o staţie pentru administrarea tratamentului cu citostatice Secţia de Pediatrie II a Institutului Clinic Fundeni a fost dotată recent cu o staţie prin care este efectuat tratamentul cu citostatice, aparatura fiind donată de către Asociaţia Aripi spre Viaţă, care derulează o amplă campanie de strângere de fonduri în beneficiul acestui spital, informează un comunicat...
Fundaţia Scheherazade lansează o nouă campanie de strângere de fonduri, pentru renovarea Spitalului 'Sf. Maria' (Iaşi) Preşedinta Fundaţiei Scheherazade, Wajiha Haris, alături de fundaţia pe care o conduce, a lansat, joi, o nouă campanie de renovare a unui spital pentru copii, respectiv spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, prin campania "Copiii fac bine".
Covasna: Strângere de fonduri pentru înfiinţarea unui cămin pentru batrânii cu probleme speciale Fundaţia creştină Diakonia din Sfântu Gheorghe va demara în scurt timp o campanie de strângere de fonduri în scopul construirii unui cămin de îngrijire a bătrânilor cu probleme speciale.
Covasna: Relocarea Spitalului din Vâlcele la Întorsura Buzăului, până la sfârşitul lunii, anunţă managerul Activitatea medicală a Centrului de patologie neuromusculară din Vâlcele va fi relocată la spitalul orăşenesc din Întorsura Buzăului până la sfârşitul acestei luni.
Covasna: Ministrul Sănătăţii propune ca Spitalul din Întorsura Buzăului să capete personalitate juridică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, consideră că Spitalul din Întorsura Buzăului, inaugurat în urmă cu aproape doi ani, ar trebui să nu mai funcţioneze ca secţie externă a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe şi să capete personalitate juridică pentru a putea fi gestionat mai eficient.