Cele mai citite
 


Ministrul Dobre afirmă că nu e cazul să se dispună evacuări din cauza condiţiilor meteorologice
marţi, 29 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, că nu este cazul să se dispună evacuarea oamenilor din localităţi din cauza condiţiilor meteorologice.
"Nu suntem în situaţia să luăm măsuri de evacuare. Acestea sunt în general pe cursurile mari, când se afectează localităţi întregi", a declarat Dobre, după videoconferinţa cu prefecţii.
El a menţionat că săptămâna trecută câteva familii din Caraş-Severin au fost evacuate, dar au fost cazuri izolate.
"În timpul videoconferinţei s-au trecut în revistă în special judeţele care au perspectivă de a se da un cod portocaliu şi cu cantităţi importante, cu o serie de cursuri de apă. A raportat prefectul de Vâlcea privind situaţia de la Muereasca, unde circulaţia se va restabili, în evaluarea pe care au făcut-o, în următoarele patru ore. A avut intervenţii şi subsecretarul de stat (în Ministerul Sănătăţii - n.r.) Raed Arafat pe probleme ce ţin de eventuale conjuncturi şi în special grija pentru gravide, persoane cu dializă, în situaţia în care se izolează anumite localităţi", a spus Dobre.
El a precizat că, în prezent, într-o bună parte a localităţii Muereasca, însemnând circa 1.100 de gospodării, nu este posibil accesul cu autoturismul, dar că se intervine pentru ca acesta să fie reluat. AGERPRES (A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: E recomandat ca pacienţii care au nevoie de dializă să rămână în oraşele în care aceasta se face Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, că este recomandat ca pacienţii care au nevoie de dializă să rămână în oraşele în care aceasta se face.
Raed Arafat: Mai multe persoane din localităţi rurale transportate la spital pentru dializă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, vineri, la sediul MAI, că mai multe persoane din localităţile rurale care necesitau dializă au fost preluate de autorităţile de sănătate publică şi de serviciile de ambulanţă pentru a fi duse la spital.
Caraş-Severin: Blocajul de la groapa de gunoi ar putea deveni o problemă de sănătate publică în judeţ Sorin Simescu, directorul general al firmei de salubritate care se ocupă în acest moment de gestionarea deşeurilor din Caraş-Severin, a atras atenţia duminică, într-o conferinţă de presă, că problema blocajului de la haldina din Dealul Lupacului ar putea deveni de săptămâna viitoare una de sănătate publică...
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Caraş-Severin: Raed Arafat, în vizită, la Reşiţa Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat s-a aflat sâmbătă, pentru câteva ore, în Caraş-Severin, întâlnindu-se la sediul Direcţiei de Sănătate Publică din Reşiţa cu managerii tuturor spitalelor din judeţ.
Raed Arafat: O ambulanţă din Vâlcea, strivită de un copac; nu sunt victime Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a anunţat duminică, la Palatul Victoria, că o ambulanţă din Vâlcea a fost strivită de un copac, iar din fericire nu există victime.