Cele mai citite
 


Vaslui: Sute de vasluieni ajung în spital din cauza alcoolului
marţi, 29 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul vasluienilor care sunt internaţi în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui din cauza consumului de alcool este în continuă creştere.
Potrivit şefului acestei secţii, dr. Gheorghe Silvestrovici, pacienţii cu psihoze alcoolice sau alte tuburări pe fondul consumului de alcool, reprezintă o treime din totalul persoanelor internate în secţie.
'Numărul bolnavilor care dezvoltă astfel de afecţiuni este în creştere de la un an la altul. Pe fondul sărăciei, dar şi din cauza lipsei persoanelor dragi din familie care sunt nevoite să plece la muncă în străinătate, tot mai mulţi pacienţi îşi îneacă problemele în băutură, crezând că aceasta este rezolvarea', a declarat luni dr. Gheorghe Silvestrovici.
La Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui se înregistrează, în medie, zece internări pe zi. AGERPRES/(AS - Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Creştere a numărului de pacienţi cu probleme din cauza consumului excesiv de alcool Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui este arhiplină, mai bine de jumătate dintre pacienţii internaţi la această dată având probleme din cauza consumului exagerat de alcool.
Vaslui: Peste 300 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au întrerupt lucrul timp de două ore Peste 300 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au protestat, miercuri faţă de problemele salariale din sistemul sanitar şi de volumul foarte mare de muncă, oprind activitatea timp de două ore.
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi nivelul maxim de acreditare, susţine managerul Ana Rinder Comisia Autorităţii Naţionale pentru Managementul Calităţii în Sănătate a finalizat evaluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui în vederea acreditării. Managerul unităţii spitaliceşti, Ana Rinder, susţine, în baza preraportului comisiei, că unitatea sanitară va primi nivelul maxim de acreditare...
Vaslui: Internări pe bază de programare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a decis ca pacienţii să fie internaţi pe baza unor programări şi în funcţie de gravitatea afecţiunilor de care suferă, după ce numărul planificat de internări a fost depăşit. Potrivit directorului medical al spitalului vasluian, dr. Lelia Croitoru, vor...
Vaslui: S-a dublat numărul cadrelor medicale plecate la muncă în străinătate Autorităţile sanitare vasluiene afirmă că în 2010 numărul cadrelor medicale care au părăsit sistemul pentru un loc de muncă în străinătate s-a dublat în comparaţie cu anul 2009.
Vaslui: Proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă, la final Proiectul "Reabilitarea modernizarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui" a ajuns la final, autorităţile judeţene organizând, joi, conferinţa de închidere a acestuia.