Cele mai citite
 


Arad: Un bărbat şi-a dat foc în plină stradă, supărat pe iubita sa
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna arădeană Felnac şi-a dat foc în plină stradă, supărat că fosta sa iubită nu mai doreşte să se împace cu el.
"După ce a băut o cantitate apreciabilă de alcool, bărbatul s-a dus la domiciliul fostei sale iubite, împreună cu care are o fiică de 21 de ani, rugând-o să-l primească înapoi. Cum însă aceasta nu s-a lăsat convinsă, bărbatul s-a dus în casa unor vecini şi a ameninţat că îşi dă foc, după care a ieşit în stradă, i-a sunat şi pe poliţişti să le spună ce avea de gând să facă. Iar când aceştia au sosit, bărbatul şi-a stropit hainele cu motorină şi şi-a dat foc, chiar în faţa casei fostei sale iubite", a declarat luni, subinspector Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Cu toată opoziţia acestuia, poliţiştii au reuşit să stingă flăcările care-l cuprinseseră pe bărbat şi au chemat ambulanţa. Bărbatul care a suferit arsuri pe faţă, pe piept şi pe braţe a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde va fi supus unor intervenţii chirurgicale. Medicii afirmă că starea sa este gravă, dar stabilă.
"Pe fondul geloziei şi consumului excesiv de alcool, un bărbat din comuna arădeană Felnac a ameninţat că îşi dă foc. Flăcările l-au cuprins, dar poliţiştii au intervenit imediat şi au reuşit să le stingă şi au chemat o ambulanţă, bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri", a declarat Lorena Radu. AGERPRES/(AS, A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Echipajele ambulanţei au avut în 2014 peste 68.400 de intervenţii Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, un scurt bilanţ pe 2014, conform căruia anul trecut compartimentul medical al SAJ a avut un număr de 68.405 intervenţii specifice.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Arad: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost dotat cu două ascensoare noi La spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad s fost finalizată o nouă investiţie care vizează atât confortul pacienţilor, cât şi al personalului medical, în valoare de peste 300.000 de lei, privind achiziţionarea şi montarea a două noi ascensoare, unul destinat pacienţilor, iar celălalt vizitatorilor...
Conducerea SABIF analizează modul în care ambulanţa a ajuns la Gyuri Pascu pentru urgenţa de cod roşu Conducerea Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov (SABIF) a decis să analizeze modul în care echipajul său a ajuns la caz, atunci când a fost alertat pentru Ioan Gyuri Pascu, pentru a doua oară, în condiţiile în care s-a constatat că deplasarea a fost peste timpul mediu de răspuns la...
Arad: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad încheie anul fără datorii Arad, 11 dec /Agerpres/- Pentru prima oară în ultimii 12 ani, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va încheia anul fără datorii la furnizori.