Cele mai citite
 


Arad: Un bărbat şi-a dat foc în plină stradă, supărat pe iubita sa
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna arădeană Felnac şi-a dat foc în plină stradă, supărat că fosta sa iubită nu mai doreşte să se împace cu el.
"După ce a băut o cantitate apreciabilă de alcool, bărbatul s-a dus la domiciliul fostei sale iubite, împreună cu care are o fiică de 21 de ani, rugând-o să-l primească înapoi. Cum însă aceasta nu s-a lăsat convinsă, bărbatul s-a dus în casa unor vecini şi a ameninţat că îşi dă foc, după care a ieşit în stradă, i-a sunat şi pe poliţişti să le spună ce avea de gând să facă. Iar când aceştia au sosit, bărbatul şi-a stropit hainele cu motorină şi şi-a dat foc, chiar în faţa casei fostei sale iubite", a declarat luni, subinspector Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Cu toată opoziţia acestuia, poliţiştii au reuşit să stingă flăcările care-l cuprinseseră pe bărbat şi au chemat ambulanţa. Bărbatul care a suferit arsuri pe faţă, pe piept şi pe braţe a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde va fi supus unor intervenţii chirurgicale. Medicii afirmă că starea sa este gravă, dar stabilă.
"Pe fondul geloziei şi consumului excesiv de alcool, un bărbat din comuna arădeană Felnac a ameninţat că îşi dă foc. Flăcările l-au cuprins, dar poliţiştii au intervenit imediat şi au reuşit să le stingă şi au chemat o ambulanţă, bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri", a declarat Lorena Radu. AGERPRES/(AS, A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Echipajele ambulanţei au avut în 2014 peste 68.400 de intervenţii Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, un scurt bilanţ pe 2014, conform căruia anul trecut compartimentul medical al SAJ a avut un număr de 68.405 intervenţii specifice.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Braşov: Ambulanţa a transportat la spital 141 de persoane în ultimele 24 de ore; niciun caz de hipotermie Braşov, 10 ian/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov a avut un număr de 190 de solicitări în ultimele 24 de ore, fiind transportate la spital 141 de persoane, a precizat marţi într-o conferinţă de presă desfăşurată la Prefectură reprezentantul Ambulanţei, dr. Magdalena Piroska.
Serviciile de ambulanţă şi SMURD au efectuat 9.728 de intervenţii, în 24 de ore Serviciile de ambulanţă şi SMURD au efectuat în 24 de ore, de marţi dimineaţă de la ora 7,00 până miercuri la aceeaşi oră, 9.728 intervenţii medicale, potrivit site-ului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.
Brăila: O ambulanţă îmbarcată pe bac încearcă să traverseze Dunărea plină de sloiuri pentru o urgenţă în Insula Mare O ambulanţă îmbarcată pe bac încearcă să traverseze Dunărea plină de sloiuri pentru a ajunge la o urgenţă în Insula Mare a Brăilei, potrivit informaţiilor furnizate duminică AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU, lt.col. Ştefan Stoian.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...