Cele mai citite
 


Bacău: Bărbat accidentat grav de limba clopotului bisericii
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna băcăuană Ştefan cel Mare a ajuns la spital cu 'un traumatism cranian sever, fractura fronto-parietală' după ce peste cap i-a căzut limba clopotului de la biserica din sat.
'Nicolae L. trăgea clopotul pentru a alunga norii ce se adunaseră deasupra localităţii când limba s-a desprins şi l-a accidentat. Victima a fost, mai întâi, transportată la spitalul din Oneşti, însă, fiind necesară o intervenţie chirugicală ce nu se putea efectua în respectiva unitate medicală a fost transferat la Spitalul Judeţean din Bacău unde a fost, de urgenţă, supus unei delicate operaţii', a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ. AGERPRES(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Bacău: Intervenţie în caz de urgenţă, simulată într-un exerciţiu integrat pe Aeroportul "George Enescu" Intervenţia într-un accident aviatic a fost simulată miercuri în cadrul unui exerciţiu integrat desfăşurat pe Aeroportul Internaţional 'George Enescu' din Bacău, cu participarea Serviciilor private pentru situaţii de urgenţă ale Regiei Autonome Aeroportul Bacău şi firmei SC Aerostar SA, pompierii militari...
Bacău: La Spitalul Judeţean de Urgenţă a început examinarea medicală a pacienţilor pe un aparat RMN de ultimă generaţie Bacău, 21 nov/Agerpres/- La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău a început, luni, examinarea medicală a pacienţilor pe un aparat cu rezonanţă magnetică de ultimă generaţie achiziţionat de la o firmă de profil din SUA.
Vrancea: Intervenţie pentru acordarea primului ajutor în cazul unei gravide şi a unei bătrâne cu fractură O femeie însărcinată şi o bătrână cu fractură de col femural, ambele din comuna vrânceană Tătăranu, sunt blocate în zăpadă, autorităţile făcând eforturi pentru deblocarea drumului, astfel încât echipajele medicale să le poată prelua.