Cele mai citite
 


Comunicat de presă - PDL Prahova
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comunicat de Presa
(29 mai 2012)

Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova, isi manifesta profunda indignare cu privire la declaratiile uluitoare ale secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, care, cu buna stiinta, aduce acuze grave reprezentantilor Politiei Romane din teritoriu, suspectandu-i ca sunt implicati in activitati de campanie electorala.
Consideram ca prin aceste afirmatii ale liderului USL se aduc prejudicii grave imaginii Politiei Romane, care duc la decredibilizarea si la scaderea autoritatii acestei institutii in fata gruparilor extrem de violente care isi fac de cap in aceasta perioada pe strazile din Romania.
Aceste declaratii vin, in mod deloc surprinzator, in aceiasi perioada in care in judetul Prahova, inca de la inceputul acestei campanii electorale, grupari de interlopi actioneaza pentru a favoriza Uniunea Social-Liberala, folosind forta fizica impotriva reprezentantilor Partidului Democrat Liberal.
Va informam ca doar in ultimele doua saptamani, ca urmare a evenimentelor violente provocate de catre apropiati ai liderilor USL din judetul Prahova, Partidul Democrat Liberal a depus numeroase plangeri la politie, la Biroul Electoral Judetean si la birourile electorale de circumscriptie locala, a fost sesizata Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, iar o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost agresata si impuscata cu gloante cu vopsea in timp ce distribuia materiale de campanie electorala.
Pe aceasta cale, facem apel la ministrul Administratiei si Internelor, Ioan Rus, pentru a stopa interventia reprezentantilor USL in activitatile Politiei Romane, institutie care trebuie sa ramana apolitica pentru a proteja siguranta tuturor cetatenilor acestei tari, fara a favoriza si a fi influentata de diverse grupuri de interese aflate la putere in acest moment.
Presedinte PDL Prahova,
Roberta Alma Anastase
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Poliţia va verifica legalitatea construcţiei podeţului prăbuşit la Plopu cu staff-ul de campanie al PSD Poliţişti vor verifica legalitatea construcţiei podeţului care s-a prăbuşit duminică în comuna Plopu în timp ce membrii staff-ului de campanie al PSD încercau să îl traverseze, zece dintre aceştia, între care o femeie însărcinată, ajungând la spital cu diverse traumatisme.
Prahova: Două persoane rămân internate după prăbuşirea podeţului cu staff-ul de campanie al PSD Două dintre cele zece persoane rănite, duminică, după ce podeţul pe care încercau să îl traverseze s-a prăbuşit au rămas internate, iar în cazul alteia încă se efectuează investigaţii, însă cel mai probabil nu va rămâne sub supraveghere medicală.
Prahova: Zece persoane, membri ai PSD aflaţi în campanie, rănite după ce un podeţ s-a rupt Zece persoane, între care o femeie însărcinată, au fost rănite duminică şi vor fi duse la spital, după ce un podeţ pe care îl traversau s-a rupt în comuna Plopu, surse politice spunând că victimele făceau parte din staff-ul de campanie al PSD.
Prahova: Campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor O campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor este desfăşurată, în această perioadă, de Centrul de prevenire, evaluare, consiliere antidrog (CPECA) Prahova, sub denumirea "Alternative - în comunitatea ta drogurile nu îşi au locul", au anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, ...
Prahova: 15 persoane implicate în două scandaluri cu săbii şi topoare, duse la audieri în urma unor percheziţii Ploieşti, 30 mai/Agerpres/- 15 persoane care au fost implicate în cursul lunii mai în două scandaluri în care au fost folosite săbii şi topoare au fost ridicate, luni, în urma a 13 percheziţii domiciliare şi duse la sediul Poliţiei Ploieşti pentru audieri.
Prahova: 15 elevi ai Şcolii de Poliţie din Câmpina, diagnosticaţi cu rubeolă Un număr de 15 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din municipiul Câmpina au fost diagnosticaţi cu rubeolă, în cazul altor trei existând suspiciuni în acest sens.