Cele mai citite
 


Demi Moore s-a supărat pe tabloide
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Demi Moore a infirmat zvonul cu privire la o posibilă reconciliere cu soţul său, Ashton Kutcher, şi s-a supărat pe tabloidele care i-au interpretat în această direcţie mesajele de pe Twitter, susţinând că toată discuţia despre "iertare" a fost scoasă din context, conform publicaţiei Sunday Mirror.
Cei doi s-au despărţit anul trecut, după o căsnicie de 6 ani, în urma unui scandal provocat de infidelitatea lui Ashton Kutcher.

Demi Moore a anunţat că urmează să depună cererea de divorţ în viitorul apropiat, dar că încă nu a îndeplinit formalităţile premergătoare.

La începutul acestei luni, Ashton şi Demi ar fi avut o întâlnire emoţională la petrecerea de ziua de naştere a unui prieten comun. Cu această ocazie, Kutcher şi-ar fi recunoscut greşelile făcute în căsnicia cu Demi.

După această petrecere, Demi Moore a postat pe Twitter un comentariu în care susţinea că "atunci când mintea îţi spune să mergi mai departe, speranţa îţi şopteşte să mai încerci o dată". Vedeta a infirmat însă că prin acest mesaj prefaţează o eventuală împăcare.

"Nu pot decât să râd de nevoia resimţită compulsiv de presă de a distorsiona şi de a scoate anumite mesaje din context pentru a crea poveşti fictive pe care să le vândă!", a comentat ea.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Naştere cu putere de simbol după devastările taifunului Haiyan Vestea bună a naşterii unei fetiţe în aeroportul oraşului filipinez Tacloban, ce a fost devastat vineri de taifunul Haiyan, a fost întâmpinată cu urale, o naştere cu putere de simbol care reaprinde speranţa că viaţa triumfă şi revine la normal după pierderile de vieţi omeneşti şi distrugerile provocate...
Sibiu: Naştere de tripleţi la maternitatea SCJU, prima după 2013 O naştere de tripleţi a avut loc joi, în cadrul maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, operaţia decurgând în condiţii bune.
Greutatea la naştere este şi ea un indice al sănătăţii din timpul vieţii De ce o persoană moare de tânără, iar alta trăieşte până la adânci bătrâneţi? Modul de viaţă şi factorii genetici joacă un rol esenţial, dar, susţine profesorul David Barker, un bun indice de apreciere a viitoarei sănătăţi este greutatea la naştere şi ce ne poate spune ea despre dezvoltarea intrauterină...
Femeile obeze dau naştere la copii mai ''în vârstă'' din punct de vedere biologic (studiu) Copiii ale căror mame sunt obeze ar fi mai ''în vârstă'' din punct de vedere biologic decât cei născuţi de femei care au o greutate normală, potrivit unui studiu efectuat recent în Belgia şi publicat luni în jurnalul ''BMC Medicine'', informează Live Science.
Vârsta la care femeile dau naştere primului copil le poate influenţa longevitatea (studiu) Oamenii de ştiinţă de la Şcoala de Medicină din cadrul Universităţii San Diego din California, sugerează, într-un studiu publicat joi în ''American Journal of Public Health'', că femeile care devin mame pentru prima oară la o vârstă mai înaintată au şanse să trăiască mai mult. În cadrul cercetării, ...
Prea mulţi tineri europeni sunt supraponderali sau obezi (raport) Speranţa de viaţă la naştere a crescut cu şase ani în Uniunea Europeană (UE) din 1980, dar, în pofida campaniilor de informare, prea mulţi adolescenţi sunt obezi şi fumează, cu riscul de a face accidente vasculare şi cancere, două din principalele cauze ale mortalităţii, se arată într-un raport publicat...