Cele mai citite
 


China: al doilea caz mortal de gripă H1N1
duminică, 18 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
China a înregistrat al doilea caz mortal de gripă H1N1, în provincia Qinghai, în nord-vestul ţării, a anunţat vineri Ministerul chinez al sănătăţii, fără să furnizeze detalii despre victimă, relatează AFP.
Ministerul a anunţat la 6 octombrie decesul primei victime de gripă H1N1, o tânără de 18 ani, în Regiunea autonomă Tibet (sud-vest).

China a înregistrat până acum 26.348 de cazuri confirmate de gripă H1N1, dintre care 13 se află în prezent într-o stare gravă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
China: primul caz mortal de gripă H1N1, în Tibet (oficial) China a înregistrat primul caz mortal de gripă H1N1, duminică, în regiunea autonomă Tibet /sud-vest/, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii chinez, citat de Xinhua.
Al treilea caz mortal de gripă H1N1 în Austria Austria a înregistrat vineri cel de-al treilea caz mortal de gripă H1N1, al unui bărbat în vârstă de 41 de ani, decedat în cursul nopţii la Salzburg, transmite AFP.
Gripa H1N1: Tunisia suspendă pelerinajul la Mecca Tunisia a anunţat marţi suspendarea marelui pelerinaj /hagialâc/ la Mecca al credincioşilor musulmani, din cauza riscului de extindere a gripei A(H1N1) şi a imposibilităţii vaccinării la timp a celor ce doresc să efectueze acest pelerinaj, prevăzut pentru jumătatea lunii noiembrie, informează AFP.
Gripa H1N1: primele cazuri posibile de infectare ale porcilor americani Primele cazuri din SUA de infectare a porcilor cu virusul gripei H1N1 ar putea să fi fost detectate în statul Minnesota (nord), a anunţat ministrul american al agriculturii, relatează AFP.
Olimpice: Pe lângă virusul Zika, Brazilia se confruntă şi cu o epidemie de gripă H1N1, cu patru luni înaintea JO 2016 Virusul Zika nu mai este singura problemă de sănătate care dă bătăi de cap autorităţilor din Brazilia, confruntate acum şi cu o epidemie de gripă aviară mai mortală decât în 2015, cu patru luni înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, informează AFP.
Noua gripă a ucis cel puţin 4.735 de persoane (OMS) Gripa H1N1, care continuă să se extindă în emisfera nordică, a ucis cel puţin 4.735 de persoane în 191 de ţări şi teritorii ale planetei de la apariţia ei în primăvară, potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), publicat vineri - informează AFP.