Cele mai citite
 


Galaţi: Cioban împuşcat în picior de un braconier
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat, de 28 ani, din localitatea gălăţeană Fântânele a ajuns, marţi, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost împuşcat în picior de un consătean aflat la braconat de mistreţi.
Bărbatul era cu oile pe câmp, când s-a trezit ameninţat de consăteanul, de 43 ani, care venise să vâneze mistreţi, în condiţiile în care pe acel teren vânătoarea era interzisă, ba mai mult, acesta deţinea ilegal arma de vânătoare. Braconierul l-a ameninţat pe cioban că îl va împuşca dacă nu îşi ia câinii de acolo pentru că îi sperie mistreţii. Apoi a tras spre el împuşcându-l cu alice de vânătoare în picior.
'Eram cu oile pe câmp şi a venit un bărbat pe care-l ştiam doar din vedere. Câinele meu s-a dus la el. Apoi bărbatul a venit cu o armă de vânătoare la mine, spunând că mistreţii sunt speriaţi de câinii mei. Imediat a încărcat arma şi m-a împuşcat în gleznă', a declarat victima, Petrică Grigoriţă.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi de un echipaj al Ambulanţei Galaţi.
'Echipajul nostru a constatat că e vorba de o plagă împuşcată cu alice, pacientul suferind multiple leziuni la piciorul drept. I s-a pansat rana, s-a făcut mobilizarea provizorie, după care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă', a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.
Agresorul a fugit din localitate, după ce şi-a ascuns arma în pădure, dar a fost prins de poliţişti după câteva ore.
'Suspectul a fost prins de poliţişti. De asemenea, a fost recuperată şi arma, deţinută ilegal, pe care acesta a ascuns-o în pădure', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar Cristina Tatulici.
Braconierul este cercetat momentan pentru folosirea ilegală a armei de vânătoare şi vătămare corporală gravă, dar numărul de zile de spitalizare ale victimei şi cercetările ulterioare pot schimba încadrarea faptei până la tentativă de omor. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Instructor împuşcat de elev la o partidă de vânătoare Un bărbat în vârstă de 60 ani din Galaţi a ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost împuşcat în picioare în timpul unei partide de vânătoare.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Galaţi: Şofer de ambulanţă, concediat pentru furt de motorină Un şofer, în vârstă de 48 ani, care lucra de 20 de ani la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, a fost concediat vineri pentru furt, după ce imagini cu acesta, în timp ce scotea combustibil din ambulanţă, au fost postate pe o reţea de socializare.
Neamţ: Bărbat cu probleme psihice, împuşcat de poliţişti după ce a sărit cu toporul la un echipaj al Ambulanţei Un bărbat de 38 ani, din Urecheni, a fost împuşcat în gambă de poliţiştii din comună după ce a sărit cu un topor la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Neamţ.
Galaţi: Bărbat împuşcat adus cu elicopterul la spital Galaţi, 9 oct /Agerpres/- Un bărbat de 30 ani din localitatea gălăţeană Iveşti a fost adus cu elicopterul SMURD, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost împuşcat cu o armă de vânătoare de un consătean, au declarat reprezentanţii SMURD Galaţi.
Galaţi: Braconier împuşcat în gât de proprietarul unei bălţi Un bărbat aflat la braconat pe o baltă privată, de lângă localitatea gălăţeană Braniştea, a ajuns, vineri, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost împuşcat în gât, de proprietarul amenajării piscicole.