Cele mai citite
 


Maramureş: Copil internat de urgenţă după ce s-a intoxicat cu ciuperci
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băieţel în vârstă de patru ani din comuna Coltău a fost internat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în urma unei intoxicaţii alimentare cu ciuperci.
Părinţii au sunat la serviciul 112 solicitând o ambulanţă la puţin timp după ce micuţul a început să acuze dureri de stomac, greţuri, urmate de somnolenţă.
Tatăl copilului a precizat echipajului de pe Ambulanţă că soţia sa a adus ciuperci din pădure pe care le-a gătit pentru întreaga familie.
"Soţia a adus ciuperci din pădure pe care le-a gătit. Doar copilului i s-a făcut rău. Ne-am speriat după ce a început să se simtă rău şi am chemat salvarea", a spus tatăl copilului, Alexandru V.
Directorul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, dr. Dragoş Rareş, a declarat pentru AGERPRES că băieţelul este suspect de intoxicaţie alimentară.
"Copilul a fost internat în secţia de pediatrie pentru investigaţii şi tratament. Acesta prezintă fenomene digestive acute", a spus dr. Dragoş Rareş.
Întreaga familie - tatăl, mama şi copilul - a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Directorul medical din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a mai precizat că în ultima perioadă s-au înregistrat şi câte două cazuri zilnic de persoane intoxicate cu ciuperci. AGERPRES /(A- Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: 90 de persoane intoxicate cu ciuperci otrăvite au ajuns la spital Numărul persoanelor care suferă de intoxicaţii cu ciuperci a crescut alarmant, deşi autorităţile sanitare din judeţul Maramureş au informat populaţia despre riscul consumului de ciuperci aduse din pădure.
Maramureş: Intoxicaţie în masă cu o subtanţă corozivă necunoscută, 10 copii afectaţi şi un adult Zece copii şi un adult s-au intoxicat în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o substanţă corozivă necunoscută, într-o locuinţă din municipiul Baia Mare în care se mutaseră de curând.
Maramureş: Intoxicaţii cu monoxid de carbon din cauza neglijenţei Echipajele SMURD au fost alertate, în noaptea de luni spre marţi, după ce trei presoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o locuinţă din Baia Mare.
Maramureş: Poliţia cercetează cauzele care au provocat intoxicarea mai multor etnici romi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş continuă cercetările privind cauza intoxicării cu substanţe de origine necunoscută a 13 minori şi a unui adult de etnie romă, într-o clădire administrativă a fostului combinat metalurgic Cuprom - Baia Mare, pentru a stabili detaliile incidentului.
Maramureş: Patru copii intoxicaţi cu clorul din apa bazinului olimpic din Baia Mare Patru copii care practică înotul sportiv în bazinul olimpic al municipiul Baia Mare au fost spitalizaţi, joi, în urma unei intoxicaţii cu clor.
Maramureş: Spitalul Judeţean de Urgenţă a dat în folosinţă un aparat RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a pus, miercuri, în funcţiune noul aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), investiţie suportată parţial de Consiliul Judeţean Maramureş.