Cele mai citite
 


Un deţinut din Penitenciarul Galaţi a decedat
miercuri, 30 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Decesul unui deţinut a fost constatat la Penitenciarul Galaţi de către medicii de la Ambulanţă, cauza probabilă a decesului fiind stop cardio-respirator ireversibil, se arată într-o informare de presă transmisă marţi de purtătorul de cuvânt al penitenciarului, comisar Safta Trincu.
Potrivit informării de presă, luni seara deţinutul care prezenta semnele unei insuficienţe cardio-respiratorii a fost transportat la infirmeria unităţii, unde personalul medical de serviciu a iniţiat manevrele de resuscitare, în paralel fiind anunţat Serviciul de Ambulanţă Galaţi. Echipajul Ambulanţei Galaţi a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare tip de aproximativ o oră, însă s-a constatat decesul.
Persoana decedată, în vârstă de 45 ani, era condamnată definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi era înregistrată în evidenţele medicale ale instituţiei cu afecţiuni de natură cardiacă.
După constatarea decesului, conducerea penitenciarului a anunţat aparţinătorii persoanei decedate, judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Poliţia Municipiului Galaţi şi Institutul de Medicină Legală Galaţi. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Galaţi: Deţinut decedat, după o tentativă de suicid Un deţinut aflat în custodia Penitenciarului Galaţi a murit la Spitalul de Urgenţă Galaţi, în urma unei tentative suicidare prin spânzurare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, comisar Safta Trincu.
Galaţi: Un bărbat a murit de frig Un bărbat de 59 ani a fost găsit decedat de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), cauza decesului fiind hipotermia care i-a provocat bărbatului un stop cardio-respirator, a anunţat luni şeful SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Giurgiu: Femeia decedată în faţa unui cabinet medical a făcut stop cardio-respirator Din estimările medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, femeia care a decedat în faţa unui cabinet medical a intrat în stop cardio-respirator.