Cele mai citite
 


Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Bebeluşul a venit pe lume în urmă cu o zi, prin cezariană, după doar 33 de săptămâni de sarcină, potrivit reprezentanţilor Spitalului de Pediatrie din Piteşti. La scurt timp după naştere, starea copilului s-a agravat, el fiind diagnosticat cu insuficienţă respiratorie acută.
Întrucât starea de sănătate a nou-născutului impunea transferul la o clinică specializată, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD care l-a transportat la Bucureşti. AGERPRES/(AS-George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Nou-născut transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut, adus pe lume înainte de termen de o femeie din Piteşti, a fost transportat luni cu un elicopter SMURD la Spitalul Municipal din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, starea lui fiind gravă.
Argeş: Nou-născut prematur transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti Un nou-născut prematur, care prezenta o malformaţie toracică şi suferea de insuficienţă respiratorie, a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Curtea de Argeş şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va primi îngrijiri medicale de specialitate.
Argeş: Un copil de doi ani este în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică Un copil în vârstă de doi ani, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, va fi transferat sâmbătă cu un elicopter SMURD de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti la o unitate medicală din Bucureşti.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Copilul intoxicat din judeţul Argeş a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu Un copil în vârstă de doi ani, din Piteşti, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, a ajuns cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta un pacient spre Bucureşti a aterizat la Piteşti Un elicopter SMURD care transporta un pacient către Spitalul Universitar din Capitală a aterizat la Piteşti, joi, din cauza ceţii care reducea vizibilitatea la Bucureşti.