Cele mai citite
 


BCR a lansat creditul pentru plata tratamentelor medicale
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Banca Comercială Română (BCR) a lansat creditul ,,Tonus BCR' pentru plata unor tratamente sau proceduri la instituţii medicale din ţară sau din străinătate, se arată într-un comunicat al băncii, remis miercuri AGERPRES.
Creditul ,,Tonus BCR' poate fi utilizat pentru plata costului unor tratamente sau proceduri medicale efectuate de către instituţii medicale din România sau din străinătate, inclusiv a costului de spitalizare, efectuarea de analize medicale de laborator, achiziţionarea de proteze medicale şi medicamente din farmacii.
BCR a încheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu MedLife.
Creditul se acordă în lei şi poate avea o valoare maximă de 44.000 de lei pe o perioadă maximă de până la 10 ani. BCR nu solicită avans şi nici comision de analiză a dosarului. Venitul net minim pe care trebuie să îl realizeze clientul este de 500 lei. Banii sunt viraţi de bancă direct în contul instituţiei care asigură tratamentul medical, dar clientul poate solicita până la 10% din valoarea creditului aprobat pentru acoperirea cheltuielilor neprevăzute şi poate utiliza suma respectivă fără documente justificative.
Dobânda este fixă de 14,9% pe an iar aprobarea rapidă a dosarului de credit răspunde tuturor nevoilor medicale, inclusiv celor urgente. Dacă debitorul optează pentru rambursarea creditului pe o perioadă mai mică de patru ani dobânda scade cu un punct procentual, la 13,9% pe an. Asigurarea de viaţă este oferită gratuit de către BCR Asigurări de Viaţă VIG.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife şi Regina Maria: Asigurările voluntare de sănătate comportă riscuri din perspectiva lipsei deductibilităţii fiscale Sistemul Medical MedLife şi Reţeaua de sănătate Regina Maria, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, îşi exprimă îngrijorarea în ceea ce priveşte 'tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate', situaţie care poate restrânge accesul populaţiei la...
Eureko România oferă posibilitatea de accesare a serviciilor de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate Eureko România oferă clienţilor săi posibilitatea de a accesa servicii de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate, ca o completare a produselor deja existente, informează un comunicat al companiei.
BCR Asigurări a lansat asigurarea privată pentru sănătate Banca Comercială Română (BCR) împreună cu BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group au lansat o asigurare privată de sănătate, preţul unui pachet pornind de la 25 lei/lună pentru pensionari şi 60 de lei/lună pentru persoane cu venituri medii, se arată într-un comunicat al BCR, remis marţi Agerpres...
Bistriţa-Năsăud: "Locomotivele" partidelor pentru alegerile parlamentare - grupaj Atragerea înapoi în ţară a celor plecaţi în străinătate, problemele fermierilor şi ale agriculturii în general, dezvoltarea infrastructurii şi turismului din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt principalele priorităţi pe care spun că le vor avea în vedere dacă vor ajunge în Parlamentul României candidaţii la...
Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate nu fac asigurare storno; 80% au asigurări de sănătate(studiu) Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate (35%) nu îşi fac asigurare storno, riscând astfel să nu îşi recupereze banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, se arată într-un studiu realizat de o agenţie de turism online, remis miercuri AGERPRES.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 30 MAI - 5 IUNIE - ECONOMIC Marşul de protest al sindicaliştilor din Educaţie, determinat de proiectul Ordonanţei privind salarizarea bugetarilor, dar şi protestele de la Palatul Cotroceni ale sindicatelor afiliate la BNS, avaria în reţeaua de electricitate, care a afectat judeţele Argeş şi Vâlcea şi raportul Consiliului concurenţei...