Cele mai citite
 


Bihor: Cseke Attila, dezamăgit de întârzirea construirii Centrului Oncologic
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Candidatul UDMR pentru Primăria Oradea, senatorul Cseke Attila a semnalat miercuri faptul că proiectul pentru construirea celui mai important obiectiv medical al judeţului, Centrul oncologic, trenează şi este împiedicat ''în mod intenţionat'' să nu se finalizeze la termen, deşi construcţia ar trebui inaugurată în 6 iunie.
În faţa clădirii în lucru, fostului ministru al Sănătăţii, Cseke Attila nu i s-a permis accesul în curtea imobilului pentru construirea căruia, în perioada cât a deţinut portofoliul sănătăţii, a alocat peste 19 milioane de lei.
"Spune portarul că are dispoziţie de la şefi. Nu ştiu cine este şeful care dă dispoziţie să nu intri pe un spaţiu public. Ceea ce vroiam să vă arăt este afişul centrului oncologic. În urmă cu o lună am amintit că la 6 iunie, centrul oncologic trebuie finalizat, aşa cum este contractat şi scrie pe afişul care însoţeşte orice lucrare finanţată din bani publici,' a spus Cseke, într-o scurtă conferinţă de presă organizată chiar în faţa clădirii.
Senatorul a precizat că în condiţiile în care toate resursele financiare au fost alocate, din valoarea contractului de 19.719.412 lei, fără TVA, 95% este asigurată de la Ministerul Sănătăţii, nu înţelege de ce se tergiversează lucrările.
'Dacă vă uitaţi peste gard veţi vedea că sunt foarte puţini muncitori. Ritmul de lucru este acelaşi, adică foarte lent, de vreo trei luni. În ritmul acesta nici în toamnă nu va fi gata. Nu vreau să spun altceva, pentru că sunt în campanie electorală, decât că sunt dezamăgit,' a declarat Cseke.
După un mic dejun cu presa, candidatul UDMR la Primăria Oradea, senatorul Cseke Attila a pornit miercuri dimineaţă cu bicicleta prin municipiul Oradea, într-un ''maraton electoral'' de 24 de ore, cu numeroase acţiuni, aşa cum a făcut şi în 2008, prin judeţ, când a candidat pentru Senat. ''Maratonul electoral'' a început miercuri, la ora 9 şi se va finaliza joi, tot la ora 9, cu o altă conferinţă de presă. În acest răstimp, Cseke va avea întâlniri cu oamenii, va participa la două şedinţe de redacţie ale unor ziare locale, va dezveli o plăcuţă pe o clădire-monument în centrul oraşului, va vizita un cămin de bătrâni şi va participa la o dezbatere televizată cu contracandidaţii săi. AGERPRES/(A-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, mulţumit de demararea Programului de screening pentru cancerul de col uterin Senatorul UDMR Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, şi-a manifestat, joi, mulţumirea că judeţul Bihor face parte din cele şase judeţe în care, de săptămâna aceasta, a început screening-ul pentru depistarea cancerului de col uterin, ţinând să transmită mulţumiri fostului ministru Ladislau Ritli pentru...
Bihor: Cei mai merituoşi asistenţi medicali, premiaţi de fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila Deputatul UDMR Cseke Attila a anunţat joi organizarea celei de-a patra ediţii a decernării Premiilor Dr.Mozes Karoly pentru cei mai buni asistenţi medicali din Bihor şi nu numai.
Bihor: Fostul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, schimbat din funcţia de director medical al Spitalului Municipal Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunţat marţi, în conferinţă de presă, că de la 1 august 2013, noul director medical al Spitalului Municipal va fi doctorul cardiolog dl. Florin Maghiar, acesta ocupând locul doctorului Ritli Ladislau, ajuns la limita de vârstă pentru această funcţie.
Cseke Attila, candidatul UDMR la Primăria Oradea, a încheiat un "maraton" electoral de 24 de ore, cu 22 de activităţi Candidatul UDMR la Primăria Oradea, senatorul Cseke Attila, a încheiat joi dimineaţă un maraton electoral de 24 de ore în Oradea, cu 22 de activităţi programate, în domenii foarte diverse, în urma cărora s-a ales cu multe învăţăminte şi lucruri importante pentru un candidat.
Bihor: O cutie de vitamina C, simbolul electoral al lui Cseke Attila, candidatul UDMR la primăria Oradea Ex-ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, candidatul UDMR la Primăria Oradea, a declarat că şi-a ales ca simbol al campaniei sale electorale - Oradea sănătoasă -, o cutie de vitamina C, ''de la Cseke'', în dorinţa de a succede, în timp, savantului Albert Szent-Gyorgy, premiant Nobel, pentru descoperirea...
Biroul Permanent al UDMR Bihor l-a propus pe medicul Ladislau Ritli pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Biroul Permanent al UDMR Bihor l-a propus oficial în funcţia de ministru al Sănătăţii pe medicul Ritli Ladislau, actualul directorul medical al Spitalului Clinic Municipal din Oradea.