Cele mai citite
 


Maramureş: Lucrările de extindere a UPU cu fonduri de la Consiliul Judeţean încep în iunie
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările de construcţie la viitoarea clădire în care va funcţiona Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Baia Mare vor începe cel mai târziu la jumătatea lunii iunie.
Deocamdată, administraţia spitalului judeţean evaluează ofertele tehnice din partea a patru firme care au depus documentaţia specifică.
"Licitaţia a fost încheiată, avem patru oferte depuse ce se găsesc în evaluare tehnică. Comisia de licitaţie decide oferta cea mai potrivită. Dacă nu vor fi contestaţii din partea ofertanţilor cred că la jumătatea lunii iunie vor demara lucrările de construcţie a clădirii în care urmează să funcţioneze serviciul de primiri urgenţe" a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare, dr. Călin Pop.
Noua clădire a UPU va avea, conform proiectului, în total 1.400 de metri pătraţi la care se adaugă cei 500 de metri pătraţi existenţi ai vechiului spaţiu de primire a urgenţelor.
Investiţia a fost evaluată la aproximativ 900.000 de euro şi este suportată din bugetul CJ Maramureş. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Grindă de susţinere căzută, montată la intrarea în UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă O grindă a copertinei desprinsă din pilonul de susţinere la intrare în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Baia Mare a fost montată, joi, de firma care se ocupă de modernizarea serviciului.
Maramureş: Ecograf nou pentru Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Baia Mare Baia Mare, 18 feb /Agerpres/- Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, a declarat joi că organizaţia urmează să achiziţioneze un ecograf destinat Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare.
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Maramureş: Noul spaţiu al UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, funcţional din 2013 Clădirea nouă a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Baia Mare ar putea intra în folosinţă abia anul viitor.
Maramureş: Noul sediu al UPU în faza avansată de construcţie Baia Mare, 30 apr /Agerpres/- Noul spaţiu în care va lucra Serviciul de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean va fi dat în exploatare în luna iunie, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul Spitalului de Urgenţă Maramureş, Sorina Pintea.
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.