Cele mai citite
 


Teleorman: "Ziua Mondială fără tutun", marcată printr-un marş la Tr.Măgurele
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
"Ziua Mondială fără tutun" va fi marcată joi în municipiul Turnu Măgurele printr-un marş la care vor lua parte circa 500 de elevi de la şcolile din localitatea de pe malul Dunării, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES de Filiala Oltenia a Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie (ASEF).
Potrivit sursei citate, marşul se va desfăşura între orele 12,00 şi 13,00 pe un traseu din municipiu care include Parcul Central, B-dul Independenţei şi străzile Cpt.Stănculescu şi G-ral Praporgescu.
Participanţii, care vor purta bannere şi pancarte cu mesaje antifumat şi vor scanda lozinci împotriva consumului de tutun, vor fi însoţite de echipaje de la Poliţia Locală şi Staţia de Ambulanţă.
După ora 13,00 în zona parcului se va amenaja un stand de informare cu privire la efectele fumatului, aici urmând a fi prezentate, între altele, date despre substanţele toxice din ţigări şi aspecte referitoare la legislaţia antifumat din România.
Tot Filiala Oltenia a ASEF, în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman, a organizat la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul din sudul ţării, sub genericul "O viaţă fără fumuri", un tur ciclist între localităţile Ţigăneşti şi Alexandria, la care au luat parte câteva zeci de persoane cu vârsta cuprinsă între 14 şi 67 de ani. Acţiunea a făcut parte, de asemenea, din programul prin care este marcată "Ziua Mondială fără tutun". AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua mondială fără tutun În fiecare an, la data de 31 mai, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi partenerii săi marchează Ziua mondială fără tutun, în încercarea de a atrage atenţia asupra riscurilor majore pe care le prezintă consumul de tutun asupra sănătăţii.
Ziua Mondială fără Tutun, marcată joi în 10 oraşe din România Organizaţia Mondială a Sănătăţii atrage atenţia şi în acest an asupra efectelor nocive ale tutunului în rândul populaţiei, fumatul fiind una dintre cauzele de deces care pot fi prevenite, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC)...
Ziua mondială fără tutun, marcată prin mai multe manifestări în ţară (grupaj) În fiecare an, pe 31 mai, în toată lumea se sărbătoreşte Ziua mondială fără tutun.
ZIUA MONDIALÃ FÃRÃ TUTUN OMS confirmă că pachetele neutre de ţigări reduc cererea şi consumul de tutun Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a confirmat marţi că vânzarea ţigărilor în pachete neutre reduce consumul de tutun şi "salvează vieţi", astfel încât a pledat pentru o generalizare a acestei practici, relatează EFE. La 31 mai se marchează Ziua mondială fără tutun iar OMS a dorit să profite de ocazie...
31 mai - Ziua Mondială fără Tutun Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) a susţinut în fiecare an iniţiativa mondială a Zilei Mondiale fără Tutun, se arată într-un comunicat de presă remis luni.
Ziua mondială fără tutun În fiecare an, la 31 mai, se marchează Ziua mondială fără tutun. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi partenerii săi subliniază cu acest prilej riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun.