Cele mai citite
 


Noul centru medical Medcenter Buşteni
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Continuând extinderea reţelei de centre şi laboratoare medicale la nivel naţional, Medcenter vine acum mai aproape de pacienţii săi prin inaugurarea unui nou centru medical în Buşteni. 

Medcenter Buşteni îşi aşteaptă pacienţii cu o gamă complexă şi completă de analize de laborator, explorări funcţionale şi consultaţii de specialitate, la standarde de calitate certificate şi acreditate.
 
Portofoliul de analize medicale acoperă toate domeniile medicinei de laborator: alergii,   anatomie patologică, biologie moleculară PCR, biochimie, coagulare, droguri în urină, hematologie, imunologie şi serologie, imunohematologie, markeri virali, markeri endocrini, markeri tumorali, markeri cardiaci, microbiologie, toxicologie.
 
La sfârşitul anului 2011 compania noastră a înregistrat peste 4 milioane de analize efectuate, oferind garanţia unor rezultate exacte şi raportate într-un timp scurt.
 
Investigaţiile din categoria Explorărilor Funcţionale vin în completarea consultaţiilor de specialitate de Ginecologie şi Ortopedie: ecografii, colposcopie, imobilizare Graffin, imobilizare Hannequen, infiltraţii intra-articulare etc.
 
  • Adresa: B-dul. Libertăţii, nr. 162, Jud. Prahova
  • E-mail: busteni@medcenter.ro
  • Telefon: 0742 168 545 / 0800.800.599
  • Program: L-V: 07:30-19:00, S: 07:30-14:00
  • Recoltare: L-S: 07:30 - 10:30
 
Odată cu deschiderea noului centru medical din Buşteni, Medcenter a ajuns la o reţea de 20 de centre medicale şi laboratoare, dintre care menţionam Laboratorul Central Medcenter, laboratorul cu cea mai mare capacitate operaţională din Europa de Sud-Est, Laboratorul de Anatomie Patologică şi Biologie Moleculară din Cluj-Napoca, centrele medicale şi laboratoarele din Bucureşti, Iaşi, Baia Mare, Buzău, Focşani, Tecuci, Brăila, Constanţa.
 
 
        Contact: marketing@medcenter.ro
                                                                         www.medcenter.ro
 
 
Cu peste 14 ani de experienţă în domeniu, cu o structură de peste 40 de clinici  şi laboratoare în întreaga ţară, Medcenter reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de pe piaţa naţională şi regională, având cel mai accelerat ritm de dezvoltare.   La sfârşitul anului 2011 compania noastră a înregistrat peste 4 milioane de analize efectuate iar la momentul actual numărăm în jur de 75.000 de pacienţi lunar care beneficiază de planurile de sănătate MEDCENTER.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medcenter Iaşi deschide noi puncte de recoltare Din dorința de diversificare și dezvoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași anunţă extinderea rețelei locale prin deschiderea a 3 puncte de recoltare.
Medcenter - un nou concept al serviciilor medicale din România Medcenter, unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa medicală naţională şi regională, marchează o premieră naţională printr-un nou concept al serviciilor medicale din România. Centrul de Excelenţă în Medicină de Laborator şi Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub...
Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
Ziua porților deschise la Medcenter Laboratorul Central Medcenter a fost în data de 8 iunie gazda evenimentului ”Ziua porților deschise”.
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.