Cele mai citite
 


Operatie pe cord robotizata
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Video, Afectiunile inimii
 

  

 

 

 

Reportaj preluat de la TVR2 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgu Mureş: Transplant de cord la un pacient care a mai suferit în trecut o operaţie pe cord deschis O echipă multidisciplinară condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a efectuat vineri al cincilea transplant de inimă din acest an, la un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Arad...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Arad: În premieră, la Arad a fost efectuată o operaţie pe cord deschis O intervenţie chirurgicală (laparoscopică - n.r.) pe cord deschis a fost efectuată, în premieră pentru Arad şi pentru vestul României, la Clinica de chirurgie cardio-vasculară din cadrul Centrului de chirurgie laparoscopică 'Sfântul Gheorghe'.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca Bucureşti, 5 dec Agerpres/ - Cunoscutul cântăreţ Mihai Constantinescu, în vârstă de 63 de ani, se află internat la Spitalul Floreasca, acuzând stări de ameţeală.
O tehnică nechirurgicală eficientă pentru repararea unei valve cardiace /studiu/ O nouă tehnică nechirurgicală ce evită o operaţie pe cord deschis permite repararea eficientă cu ajutorul unei cleme a unei deficienţe a valvei mitrale, potrivit rezultatelor unui test clinic prezentat duminică.