Cele mai citite
 


Actorul Iurie Darie va fi externat de la Spitalul Bagdasar Arseni
vineri, 1 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actorul Iurie Darie urmează să fie externat joi de la Spitalul Bagdasar Arseni, a declarat, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, dr. Anca Buliman.
''El urmează să vină la control periodic'', a precizat dr. Anca Buliman.
Actorul Iurie Darie a fost internat la începutul lunii mai la Spitalul Bagdasar Arseni.
Pe 21 mai, acesta a fost operat, făcându-i-se un drenaj pentru a se elimina lichidul care era în surplus la creier.
''Acest lucru era absolut necesar de făcut pentru că surplusul ar fi putut să-i provoace neplăceri. Nu a putut fi operat mai devreme din cauza unei infecţii urinare care a trebuit tratată'', arăta, la acea dată, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar Arseni", dr. Alexandru Bica.
Actorul Iurie Darie are 83 de ani. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Baschet: Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier Baschetbalistul american Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul de urgenţă Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier, o leziune frontală cu un hematom constituit şi alte două-trei în evoluţie, dar care nu se ştia cum vor evolua, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Alexandru Bica, purtătorul de cuvânt...
Spitalul Bagdasar Arseni: O pacientă va fi externată; doi răniţi au stare ameliorată, alţi doi, în stare gravă Bucureşti, 13 nov /Agerpres / - Patru răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv se află internaţi pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceştia având o stare ameliorată, alţi doi fiind în stare gravă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino...
Spitalul Bagdasar Arseni: Şapte răniţi în incendiul din club Colectiv - în stare critică Şapte răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni sunt în stare critică, a declarat luni medicul Andrei Mircea Carantino.
Spitalul Bagdasar Arseni: Starea unui rănit, aflat la terapie intensivă, s-a agravat Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica.
Spitalul 'Bagdasar Arseni': Patru răniţi în Colectiv vor fi externaţi luni Patru dintre cei cinci pacienţi răniţi în clubul Colectiv şi internaţi la Spitalul "Bagdasar Arseni" vor fi externaţi luni, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale, Bogdan Păltineanu.
Premieră la Spitalul Bagdasar: implantare de electrozi în creier pentru studiul şi tratamentul epilepsiei O intervenţie complexă de implantare a şapte electrozi intracerebrali, având ca scop identificarea exactă a locului în care se află focarul epileptic şi extragerea acestuia, a fost efectuată, în premieră, miercuri, la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală.