Cele mai citite
 


Cancerul lui Hugo Chavez este în 'faza terminală', susţine un ziarist american
joi, 31 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Washington, 31 mai /Agerpres/- Cancerul de care suferă preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, este 'în faza terminală' şi este 'puţin probabil' ca el să mai fie în viaţă la alegerile din luna octombrie, a afirmat miercuri ziaristul american Dan Rather de la postul de televiziune HDNet, citat de agenţia EFE.
Potrivit ziaristului american, care citează 'o sursă foarte respectată şi apropiată de Chavez, care cunoaşte starea sa de sănătate şi istoricul lui medical', liderul venezuelean ar suferi de rabdomiosarcom metastazic, un tip de cancer foarte agresiv, care în cazul său ar fi acum în faza terminală. 'Sursa afirmă că prognosticul este foarte grav şi crede că Chavez mai are numai câteva luni de trăit, în cel mai fericit caz', mai spune Rather.

După ce a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi şedinţe de chimioterapie în Cuba pentru a se trata de cancerul descoperit anul trecut în luna iunie, liderul de la Caracas intenţionează să participe la alegerile prezidenţiale pentru a obţine un al treilea mandat, dar mai multe surse citate de Rather se îndoiesc că el mai poate supravieţui până atunci.

Dan Rather, un reputat ziarist american, care a fost mult timp prezentator de ştiri la postul de televiziune CBS, a subliniat că informaţia cu privire la tipul de cancer al lui Chavez şi la gravitatea acestuia provine dintr-o 'singură sursă' şi, în ciuda veridicităţii acesteia, 'nu a fost confirmată până în prezent' dintr-o a doua sursă.AGERPRES/(Sorin Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O tânără bolnavă de cancer în fază terminală a lansat o campanie pentru tratarea pacienţilor cu mai multă omenie O tânără englezoaică de profesie medic, bolnavă de cancer în fază terminală, exasperată că se vorbeşte despre ea doar ca 'patul numărul şapte' şi de faptul că personalul medical întârzie la orele de tratament, a lansat o campanie pe Twitter cu cuvântul-diez #hellomynameis (Bună ziua, numele meu este...
Americanca bolnavă de cancer în fază terminală şi-a amânat sinuciderea asistată Brittany Maynard, americanca bolnavă de cancer în fază terminală care a emoţionat SUA anunţând că şi-a planificat moartea pe 1 noiembrie, şi-a amânat sinuciderea asistată pentru a mai petrece puţin timp cu cei dragi, informează vineri agenţia EFE.
Cancerul pancreatic ar putea fi depistat cu un simplu test de urină (studiu) Un simplu test de urină care ar putea depista cancerul pancreatic în stadii incipiente a fost dezvoltat de oameni de ştiinţă din Marea Britanie şi Spania, anunţă BBC şi AFP, referitor la un studiu publicat luni în revista americană 'Clinical Cancer Research'.
Cancerul lui Hugo Chavez Fostul premier venezuelan, Jose Vicente Rangel a asigurat că preşedintele Hugo Chavez nu are cancer la colon şi că deocamdată nu va fi supus chimioterapiei. Totuşi, Rangel a recunoscut că Chavez este bolnav, notează luni ziarul Las Provincias.
Campanie de informare despre cancerul de sân Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) şi Liga Română de Cancer derulează în luna octombrie, pentru al treilea an consecutiv, campania de informare despre cancerul de sân "Nu am făcut destul" şi trag un semnal de alarmă asupra riscului acestei afecţiuni.
Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer lansează pagina de Facebook oficială a campaniei “Nu am făcut destul” NU AM FACUT DESTUL. AJUTA-NE! MERGI LA CONTROL! Luna octombrie este Luna Internațională de Luptă Împotriva Cancerului de Sân, prilej cu care Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC), cu sprijinul Roche România, Gral Medical și Europa FM, a lansat campania de informare și ...