Cele mai citite
 


Crucea Roşie le-a oferit daruri de 1 Iunie copiilor internaţi la 'Grigore Alexandrescu'
vineri, 1 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Română (CRR) le-a oferit joi daruri copiilor internaţi în Spitalul Clinic pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'', cu ocazia zilei de 1 Iunie.
Voluntarii şi reprezentanţii Crucii Roşii Române, împreună cu Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al CRR, au adus un zâmbet pe chipurile copiilor aflaţi în saloanele secţiilor de Chirurgie plastică, Ortopedie şi Oncologie, cărora le-au oferit dulciuri, jucării şi cărţi, dar şi baloane, steguleţe, şepci şi pălării.
Micii pacienţi au uitat pentru câteva momente de durerile şi boala care îi ţin pe patul de spital şi s-au bucurat de darurile primite.
''Vizita noastră la Spitalul de copii 'Grigore Alexandrescu' ne reaminteşte despre grija
personalului medical, care zilnic se ocupă de cei mici şi suferinzi. Le mulţumim încă o dată voluntarilor de la Crucea Roşie care au venit cu jucării şi dulciuri, Editurii Litera pentru minunatele cărţi cu poveşti, precum şi echipei de la Reprezentanţa Comisiei Europene care ne-a oferit şepcuţe şi pălării pentru micuţii care şi-au pierdut părul ca urmare a tratamentului specific din secţia de Oncologie'', a declarat pentru AGERPRES Margareta Pâslaru.
Tot cu ocazia zilei de 1 Iunie, Margareta Pâslaru va lansa vineri, la Bookfest, începând cu ora 15,00, la standul Editurii Litera, trei CD-uri educative, în care artista joacă ''rolul povestitorului''.
Pentru Margareta Pâslaru deja a devenit o tradiţie să participe la acţiunile organizate în fiecare an de Crucea Roşie Română cu ocazia zilei de 1 Iunie. În urmă cu un an, cu acelaşi prilej, Margareta Pâslaru a participat la lansarea programului Banca de Alimente pentru Copii şi a donat CRR drepturile din vânzarea albumului său. AGERPRES/(AS - Marina Bădulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Voluntarii Crucii Roşii din Sibiu - în campanie pentru revigorarea programului 'Banca de alimente' Voluntarii Crucii Roşii Sibiu vor măsura tensiunea şi vor asigura gratis, cursuri de prim-ajutor, chiar în hipermarketurile din oraş pentru a le reaminti sibienilor că pot dona hrană pentru cei săraci, în cadrul programului "Banca de alimente".
Crucea Roşie va desfăşoară programul 'Banca de Alimente' în cinci oraşe Crucea Roşie Română organizează, în perioada 7-11 aprilie, spectacole, concursuri şi acţiuni caritabile care fac parte din programul 'Banca de Alimente' ce se va desfăşura în mai multe hipermarketuri din oraşele Buzău, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.
Crucea Roşie Română organizează de 1 iunie 'Banca de alimente pentru copii' Crucea Roşie Română organizează cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului evenimentul ''Banca de alimente pentru copii".