Cele mai citite
 


Maramureş: Director nou la spitalul judeţean de urgenţă
marţi, 20 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a numit un nou director la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare în persoana medicului cardiolog Călin Pop.
Pop îl înlocuieşte în funcţia de manager pe chirurgul Ioan Blăjan, care revine în funcţia de şef al Secţiei de chirurgie a instituţiei medicale.
Dr. Călin Pop a ocupat funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş în perioada 2000-2004. El este profesor universitar la Universitatea Vasile Goldiş, filiala din Baia Mare.
Dr. Ioan Blăjan a declarat, luni, că nu va contesta schimbarea din funcţia de director deoarece a fost efectuată pe criterii politice şi se aştepta la această rotire imediat ce PSD a ieşit de la guvernare.
'E o schimbare ce face parte din regula jocului. Pe acelaşi criteriu politic a fost schimbat şi directorul Spitalului Orăşenesc Sighetu Marmaţiei. Mă aşteptam să fiu schimbat din post. A fost doar o chestiune de timp', a spus dr. Ioan Blăjan.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.
Maramureş: 5 cazuri noi de gripă A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a anunţat că, în ultimele 12 ore, în judeţ, au fost confirmate 5 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Comunicat de presă - Direcţia de Sănătate Publică Maramureş Informăm şi pe această cale populaţia din judeţul Maramureş că numărul de cazuri de viroze respiratorii şi pneumonii este în nivelul aşteptat pentru această perioadă. Nu s-au înregistrat cazuri de gripă.
Maramureş: Discuţii despre înfiinţarea în Ucraina a unui serviciu de tip SMURD Baia Mare, 11 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a discutat, vineri, la Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, cu o delegaţie din Ucraina despre înfiinţarea unui serviciu de tip SMURD, similar celui din România.
Maramureş: Jandarmii, impliacţi într-o acţiune caritabilă pentru două fetiţe care necesită intervenţii chirurgicale Baia Mare, 18 mar /Agerpres/- Sublocotenentul Călin Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că instituţia se va implica în sprijinirea a două cazuri umanitare alături de alte entităţi din judeţ.
Maramureş: Protest împotriva numirii noului director al Spitalului Judeţean Peste 50 de salariaţi dintre cei 1.200 ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare au protestat, marţi, în holul instituţiei împotriva repunerii în funcţia de director a dr. Ioan Blăjan.